Olohuone

Olohuone

Tule Olohuoneeseen viivähtämään hetki yhdessä

Olohuone on tarkoitettu meille kaikille. Se on kohtaamisen paikka eri-ikäisille. Olohuoneessa voit tavata tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Siellä jutellaan, lauletaan, hiljennytään ja leikitään yhdessä. Olohuoneessa voit olla itse suunnittelemassa ja toteuttamassa sisältöjä. Siellä voit jakaa itse oppimaasi tai oppia uutta esim. ruoanlaiton tai käsitöiden muodossa. Olohuoneessa tarjotaan pieni välipala. Mukana toiminnassa on seurakunnan lastenohjaaja ja vaihtelevasti Perhetalon johtaja.

Sahalahden Rekola

Kahvitupa Sahalahden Rekolassa

Tule tapaamaan tuttuja ja kahvittelemaan oman aikataulusi mukaan.

Nattari

Kotikirkot tutuiksi - seurakunnan naistyö

Kangasalla on neljä kaunista kirkkoa. Käymme ihanan, kesäisen sunnuntain aikana kirkoissa ja kuulemme niiden ja seurakuntamme historiasta ja nykyhetken toiminnasta. Retki on kaikille avoin, eli myös miehet ovat tervetulleita mukaan!

Kangasalan kirkko

Pappi tavattavissa

Tule, kun kaipaat kuuntelijaa, haluat keskustella papin kanssa tai haluat ripittäytyä.