Nuorisotyön matka Taizéhen 14.-20.10.

Nuorisotyön matka Taizéhen 14.-20.10.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Nuorisotyö järjestää syyslomalla 2019 retken Ranskan Taizehen. Ilmoittautuminen retkelle aukeaa 8.4.2019 ja päättyy heinäkuun lopussa.

Taize on ekumeeninen kristillinen yhteisö, joka sijaitsee Keski-Ranskan itäsosissa ja on suosittu matkakohde nuorille kristityille ympäri maailman.

Osallistumismaksu: 550€. Aikuisten retkihinta on hieman korkeampi riippuen majoituksesta, koska Taizé-yhteisön majoitustilat ovat nuoria varten.

Lisätiedot Jommulta 0403098081

Taizé on pieni kylä, joka on tuhansien nuorten kohtaamispaikka. Taizén veljien yksinkertainen elämäntapa ja toiminta köyhien ja sorrettujen rinnalla on ollut rohkaisuna ja esimerkkinä monille, jotka ovat halunneet toteuttaa jotain samaa omassa elämässään. Taizé on Suomessakin tullut tunnetuksi erityisesti rukouslauluistaan. Niitä lauletaan Taizéssa päivittäin tunnelmallisissa Sovituksen kirkon rukoushetkissä.

Kirkonkylän seurakuntakoti

Biljardikerho

Tervetuloa pelaamaan!

Seurahuone

Avoin raamattupiiri

Kaikille seurakuntalaisille avoin raamattupiiri seurahuoneella. Vetäjänä Markku Huikkola.

Nuorisotila Parkki

Sana Sanasta -raamattuluento

Viikoittainen raamattuluento on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu, kansantajuinen ja antoisa tapa opiskella Raamattua. Lämpimästi tervetuloa!