Liian Iso kirja - raamattuluento

Nuorisotila Parkki

Raamattu avautuu helpommin, kun siihen pureutuu yhdessä toisten kanssa. Viikoittainen raamattuluento on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu, kansantajuinen ja antoisa tapa opiskella Raamattua. Lämpimästi tervetuloa!

Pastori Marko Sagulinin johdolla syvennytään tulevan sunnuntain kirkkovuoden teksteihin. Luennot ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joten mukaan voi tulla yksittäisillä kerroillakin ilman aikaisempaa osallistumista. Syvällistä raamatuntuntemusta ei tarvita, mutta ahaa-elämyksiä on tarjolla konkareillekin.

Tilaisuus kestää tunnin, jolloin illasta on helppo varata aika luentoa varten. Paikkana toimii nuorisotila Parkki. (Puusepäntie 31, S-marketin yläkerta).

Luennot ovat kuultavissa jälkikäteen Youtubessa ja Kangasalan seurakunnan nettisivuilla: www.kangasalanseurakunta.fi/verkkokirkko/kotikirkkokanava

Luennon jälkeen on mahdollisuus hetken ajan jäädä keskustelemaan ja kyselemään. Jatkokysymyksiä voi esittää myös Nettipapin palstalla: www.nettipappi.net

Kuhmalahden kulmat, Sahalahden seutu

Rukouspiiri

Rukoillaan yhteisten asioiden ja toinen toistemme puolesta.

Käsityöpiiri näppituntuma

Tervetuloa kaikki käsitöistä kiinnostuneet!

Avoin raamattupiiri

Keskustelua raamatun aiheista. Raamattupiiri kokoontuu joka toinen viikko.