Majatalo-ilta - Kestääkö rakkaus?

Kangasalan kirkko

Ystävänpäivä lähestyy ja Majatalossa pohditaan, kestääkö rakkaus. Musiikkivieraana Kristiina Brask.

Asiantuntijahaastattelussa on Kangasalan uusi perheterapeutti Arja Seppänen. Illan aikana kuullaan myös seurakuntalaisten tarinoita. Musiikkivieraaksi saapuu aikanaan Idols-laulukilpailusta tunnetuksi tullut muusikko Kristiina Brask.
Iltaa isännöi Pekka Simojoki, Riikka-pappi sekä Staff-bändi ja -kuoro. Majatalon väen ottaa ovella vastaan vieraanvarainen teetiimi, ja jokaista esirukousta kaipaavaa palvelee sydämellinen rukoustiimi. Lapsille Perhetalossa Tapulinmäellä Lasten Majatalo, jonka aiheena on ystävän rakkaus ja jossa askarrellaan ystävänpäiväkortteja.

Seuraa suoraa lähetystä verkossa

Sahalahden Rekola

Käsityöpuoti ja kirpputori

Tarvitsetko pikku lahjaa? Oletko tuunaaja? Kasvoiko lapsi ulos vaatteistaan?

Viro 1 -leirin konfirmaatiomessu

Tervetuloa konfirmaatioon!

Pappi tavattavissa

Tule, kun kaipaat kuuntelijaa, haluat keskustella papin kanssa tai haluat ripittäytyä.