Perhetalon Olohuone

Perhetalo

Tule käymään seurakunnan olohuoneessa, kohtaamaan toisia, keskustelemaan ja tekemään yhdessä monenlaista.

Olohuone on paikka, jossa on vapaata ohjelmaa. Voit myös itse kertoa toiveistasi ja olla mukana ohjelman toteuttamisessa. Olohuoneeseen voit tulla, kun mietit tarvitsevasi apua ja lähimmäisen tukea. Olohuoneesta löytyy kuuntelija ja lähimmäinen vaikka yhdessä kokkaamiseen tai lastenvaatteiden ompelemiseen.

Kangasalan kirkko

Pappi tavattavissa

Tule, kun kaipaat kuuntelijaa, haluat keskustella papin kanssa tai haluat ripittäytyä.

Pentosali

Messu Pentosalissa

2. sunnuntai ennen paastonaikaa. Jumalan sanan kylvö. Heikki Repo, Tarja Sillanpää.

Suoraman seurakuntakeskus

Keidasmessu Suoraman srk-keskuksessa

Lepoa ja yhdessäoloa, puhetta uskosta ja kertomuksia elämästä. Yhteislaulua, Jumalan kohtaamista Sanassa ja ehtoollispöydässä. Lapsille pyhäkoulu.