Liian Iso kirja - raamattuluento

Nuorisotila Parkki

Raamattu avautuu helpommin, kun siihen pureutuu yhdessä toisten kanssa. Viikoittainen raamattuluento on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu, kansantajuinen ja antoisa tapa opiskella Raamattua. Lämpimästi tervetuloa!

Pastori Marko Sagulinin johdolla syvennytään tulevan sunnuntain kirkkovuoden teksteihin. Luennot ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joten mukaan voi tulla yksittäisillä kerroillakin ilman aikaisempaa osallistumista. Syvällistä raamatuntuntemusta ei tarvita, mutta ahaa-elämyksiä on tarjolla konkareillekin.

Tilaisuus kestää tunnin, jolloin illasta on helppo varata aika luentoa varten. Paikkana toimii nuorisotila Parkki. (Puusepäntie 31, S-marketin yläkerta).

Luennot ovat kuultavissa jälkikäteen Youtubessa ja Kangasalan seurakunnan nettisivuilla: www.kangasalanseurakunta.fi/verkkokirkko/kotikirkkokanava

Luennon jälkeen on mahdollisuus hetken ajan jäädä keskustelemaan ja kyselemään. Jatkokysymyksiä voi esittää myös Nettipapin palstalla: www.nettipappi.net

Kuhmalahden kulmat, Sahalahden seutu

Ruutanantie 10, Ukinrannan yhteisö

Morning prayer - yhteinen aamurukous

Morning Prayer in the tradition of the Church of England. Englannin kirkon järjestyksen mukainen aamurukous. Ovet avataan 15 minuuttia ennen rukoushetken alkua.

Ruutanantie 10

Aamurukous

Ukinrannan yhteisön järjestämä aamurukous. Ovet avataan 15 minuuttia ennen rukoushetken alkua.

Kahvila Seurahuone

Tervetuloa kahville, joka tekee hyvää Keniassa!
Kahvila Seurahuone on auki ke, to pe klo 10-14