Raamattuluento kirkkovuoden teksteistä

Nuorisotila Parkki

Viikoittainen raamattuluento on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu, kansantajuinen ja antoisa tapa pureutua Raamattuun.

Pastori Marko Sagulinin johdolla syvennytään tulevan sunnuntain kirkkovuoden teksteihin. Luennot ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joten mukaan voi tulla yksittäisillä kerroillakin ilman aikaisempaa osallistumista. Syvällistä raamatuntuntemusta ei tarvita, mutta ahaa-elämyksiä on tarjolla konkareillekin.

Tilaisuus kestää tunnin, jolloin illasta on helppo varata aika luentoa varten. Paikkana toimii nuorisotila Parkki. (Puusepäntie 31, S-marketin yläkerta).

Luennot ovat kuultavissa jälkikäteen Youtubessa ja Kangasalan seurakunnan nettisivuilla: www.kangasalanseurakunta.fi/verkkokirkko/kotikirkkokanava

Luennon jälkeen on mahdollisuus hetken ajan jäädä keskustelemaan ja kyselemään. Jatkokysymyksiä voi esittää myös Nettipapin palstalla: www.nettipappi.net

Kuhmalahden kulmat, Sahalahden seutu

Kahvila Seurahuone

Tervetuloa kahville, joka tekee hyvää Keniassa!
Kahvila Seurahuone on auki ke, to pe klo 10-14

Sahalahden Rekola

Lähetyksen käsityöpuoti ja kirppari

Tarvitsetko pikku lahjaa? Oletko tuunaaja? Kasvoiko lapsi ulos vaatteistaan?

Suoraman seurakuntakeskus

Veteraanilentopallo

Tervetuloa palloilemaan ja saunomaan mukavassa porukassa oman kunnon mukaan.