Parkkimessu - Jommu 35 vuotta Kangasalan seurakunnassa

Parkkimessu Kangasalan kirkossa

Tässä Parkkimessussa saamme yhdessä juhlistaa nuorisotyönohjaaja Jorma "Jommu" Jussilan 35-vuotista työuraa Kangasalan seurakunnassa. Saamme kuulla saarnassa hänen kokemuksistaan ja muistoistaan menneiltä vuosilta ja jokainen varmasti oppia jotakin uutta. Jommu on olemisellaan ja nuorten tukemisellaan ollut kohtaamassa ja auttamassa satoja kangasalalaisia nuoria heidän elämänsä eri vaiheissa. Tänä päivänä me olemme yhdessä koolla kiittämässä Jommua hänen työstään ja siunaamassa häntä. Messussa on tietenkin tarjolla myös musiikkia, rukousta, Sanaa ja yhteinen ehtoollinen. Messun jälkeen on tarjolla iltapala kirkossa.

Tervetuloa!

Nuorten messujatkot on iltapalan jälkeen nuorisotila Parkissa.

Parkkimessu on nuorten tekemä messu jokaiselle seurakuntalaiselle. Tarjolla Jumalan sanaa, rukousta, musiikkia, yhteyttä ja ehtoollinen!
Tule sellaisena kuin olet!

Tervetuloa messuun!

Lasten Kauneimmat joululaulut kirkossa

Lauletaan yhdessä kauneimpia joululauluja maailman lasten hyväksi.

Suoraman seurakuntakeskus

Keidasmessu Suoramalla

Lepoa ja yhdessäoloa, puhetta uskosta ja kertomuksia elämästä. Yhteislaulua, Jumalan kohtaamista Sanassa ja ehtoollispöydässä. Lapsille pyhäkoulu.