Pyhäinpäivän messu

Kangasalan kirkko

Pyhien yhteys. Muistamme kaikkia kristikunnan marttyyrejä ja uskossa Kristukseen kuolleita. Heikki Repo, Jukka Heroja, Elina Oksanen. Pyhän Mikaelin alttarikilta ja pyhän Fransiskuksen kolmannen sääntökunnan messuryhmä.

Pyhäinpäivä on sulautuma kahdesta juhlasta, kaikkien pyhien päivästä 1.11. ja kaikkien uskovien vainajien muistopäivästä 2.11. Pyhäinpäivän aamun messussa muistamme erityisesti kristikunnan pyhiä, illan jumalanpalveluksissa puolestaan kaikkia kuolleita omaisiamme ja ystäviämme.

Kolehti kristittyjen yhteiseen työhön naisten ja tyttöjen oikeuksien esillä pitämiseksi ja edistämiseksi Vastuu-viikon kautta / Suomen Ekumeeninen Neuvosto ry.

Kangasalan kirkko

Tervetuloa messuun!

Suoraman seurakuntakeskus

Keidasmessu Suoramalla

Lepoa ja yhdessäoloa, puhetta uskosta ja kertomuksia elämästä. Yhteislaulua, Jumalan kohtaamista Sanassa ja ehtoollispöydässä. Lapsille pyhäkoulu.

Kahvila Seurahuone

Rukouspiiri