24/3 rukoustunti

Vatialan seurakuntakoti

Ylistämme ja rukoilemme Suomen, Kangasalan ja Kangasalan seurakuntien puolesta.

Jos olet kokenut että olet liian karismaattinen luterilaiseksi, tule tänne. Meillä ei ole vastauksia siihen kuinka armolahjat toimivat, mikä on riittävää ja mikä tavoittelemisen arvoista, mutta haluamme etsiä tietä yhdessä, osana seurakuntaa.

Tilaisuudessa ei ole pöytiä ja tuoleja, vaan lattiatila on avoin tanssijoille ja rukoilemiseen liikkuen.

Tilaisuus on osa yhteiskristillistä 24/3-rukouskampanjaa. Kangasalla rukoillaan tunnin vuoroissa kukin itse valitsemassaan paikassa kuukauden kolmen ensimmäisen vuorokauden ajan siten, että syntyy katkeamaton rukousketju. Tervetuloa mukaan. Lisätiedot: Eveliina Sydänlähde

Kangasalan kirkko

Tervetuloa messuun!

Suoraman seurakuntakeskus

Keidasmessu Suoramalla

Lepoa ja yhdessäoloa, puhetta uskosta ja kertomuksia elämästä. Yhteislaulua, Jumalan kohtaamista Sanassa ja ehtoollispöydässä. Lapsille pyhäkoulu.

Kahvila Seurahuone

Rukouspiiri