Liian iso kirja

to 25.10. kello 18.00

Nuorisotila Parkki

Raamattu on järeä kirja, joka avautuu helpommin, kun sitä saa lukea yhdessä muiden kanssa. Luentosarjan helposti lähestyttäviin aihepiireihin pääsee sisälle jopa raamatunluvun vasta-alkaja, mutta luennon mittaisella syväsukelluksella on tarjolla runsaasti ahaa-elämyksiä myös Raamattunsa tunteville konkareille.
Tule mukaan ja kutsu kaverisikin!

Viikoittainen raamattuluento on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu, kansantajuinen mutta syvällinen tapa pureutua Raamattuun. Pastori Marko Sagulinin johdolla perehdytään tulevan sunnuntain kirkkovuoden teksteihin perusteellisemmin kuin sunnuntaijumalanpalveluksissa on mahdollista.

Luennot ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joten mukaan voi tulla yksittäisillä kerroilla ilman aikaisempaa osallistumista. Tilaisuuden kesto on tasan tunnin verran, jolloin illasta on helppo varata aika luentoa varten. Paikkana toimii nuorisotila Parkki. (Puusepäntie 31, S-marketin yläkerta).

Luennot ovat kuultavissa jälkikäteen Youtubessa ja Kangasalan seurakunnan nettisivuilla: www.kangasalanseurakunta.fi/verkkokirkko/kotikirkkokanava

Luennon jälkeen on mahdollisuus hetken ajan jäädä keskustelemaan ja kyselemään. Jatkokysymyksiä voi esittää myös Nettipapin palstalla: www.nettipappi.net


Järjestäjä

Kuhmalahden kulmat, Sahalahden seutu

Katso myös

su 16.12. klo 10.00

Kangasalan kirkko

Messu

Tervetuloa messuun!
su 16.12. klo 16.00

Suoraman seurakuntakeskus

Keidasmessu Suoramalla

Lepoa ja yhdessäoloa, puhetta uskosta ja kertomuksia elämästä. Yhteislaulua, Jumalan kohtaamista Sanassa ja ehtoollispöydässä. Lapsille pyhäkoulu.
ma 17.12. klo 9.00

Kahvila Seurahuone

Rukouspiiri

Avoin kaikille.