Raamattuluento kirkkovuoden teksteistä

Nuorisotila Parkki

Viikoittainen raamattuluento on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu, kansantajuinen ja antoisa tapa pureutua Raamattuun.

Pastori Marko Sagulinin johdolla syvennytään tulevan sunnuntain kirkkovuoden teksteihin. Luennot ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joten mukaan voi tulla yksittäisillä kerroillakin ilman aikaisempaa osallistumista. Syvällistä raamatuntuntemusta ei tarvita, mutta ahaa-elämyksiä on tarjolla konkareillekin.

Tilaisuus kestää tunnin, jolloin illasta on helppo varata aika luentoa varten. Paikkana toimii nuorisotila Parkki. (Puusepäntie 31, S-marketin yläkerta).

Luennot ovat kuultavissa jälkikäteen Youtubessa ja Kangasalan seurakunnan nettisivuilla: www.kangasalanseurakunta.fi/verkkokirkko/kotikirkkokanava

Luennon jälkeen on mahdollisuus hetken ajan jäädä keskustelemaan ja kyselemään. Jatkokysymyksiä voi esittää myös Nettipapin palstalla: www.nettipappi.net

Kuhmalahden kulmat, Sahalahden seutu

Kahvila Seurahuone

Rukouspiiri

Avoin kaikille.

Ruutanantie 10, Ukinrannan yhteisö

Morning prayer - yhteinen aamurukous

Morning Prayer in the tradition of the Church of England. Englannin kirkon järjestyksen mukainen aamurukous. Ovet avataan 15 minuuttia ennen rukoushetken alkua.

Ruutanantie 10

Aamurukous

Ukinrannan yhteisön järjestämä aamurukous. Ovet avataan 15 minuuttia ennen rukoushetken alkua.