Naisten hyvän olon viikonloppu

pe 21.9. kello 18.00 - su 23.9. kello 12.30

Naisten hyvän olon viikonloppu Leiri- ja tapahtumakeskus Pyysalo

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tule mukaan hiljentymään, oppimaan terveellisen ruuan vaikutuksista ja virkistäytymään!

Leiri- ja tapahtumakeskus Pyysalossa järjestettävässä naisten hyvän olon viikonlopussa on luvassa fyysistä, hengellistä ja henkistä lepoa ja virkistäytymistä. Viikonlopun aikana mm. opitaan terveellisen ruuan vaikutuksista, valmistetaan vihermehuja, ulkoillaan, saunotaan, rukoillaan, hiljennytään ja ollaan yhdessä. Teemanan naiseus.

Tilaisuus päättyy messuun klo10.00 sunnuntaina. Tervetuloa!

Koko viikonlopun täysihoidon hinta on 50 euroa. Leiri alkaa klo 18 perjantaina ja päättyy sunnuntaina klo 12.30. Tule yhdessä vaikka ystävän kanssa!

Ilmoittautuminen 18.7.-15.8. tai niin kauan, kun paikkoja riittää. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje sähköpostiin ilmoittautumisajan jälkeen.
Lisätietoja voi kysellä Karin Uotilalta 1.8. alkaen, karin.uotila@evl.fi, p. 040 309 8052.

Kuhmalahden kirkko

Uskonpuhdistuksen muistopäivä

Kangasalan kirkko

Messu ja lähetystilaisuus

Messu Kangasalan kirkossa. Messun jälkeen lähetystilaisuus Kirkonkylän seurakuntatalolla.

Kirkonkylän seurakuntakoti

Lähetystapahtuma messun jälkeen

Kello 10 alkavan Kangasalan kirkon messun jälkeen lähetystapahtuma Kirkonkylän seurakuntakodissa. Puhujana nimikkolähetti Sari Lehtelä Israelista.