Alkuinfo: Vapaaehtoiset keskustelijat - ihmiseltä ihmiselle

Kahvila Seurahuone

Ei ilmoittautumista. Tilaisuus on samansisältöinen kuin 15.9. Valitse itsellesi paremmin sopiva ajankohta.

Perhetalon toiminta käynnistyy Tapulintuvalla tänä syksynä. Vapaaehtoiset keskustelijat ovat perhekahviloissa sylinä, silminä ja korvina. Tehtävä sopii kaiken ikäisille kummallekin sukupuolelle, mutta vaatii hienotunteisuutta ja aitoa halua tukea haastavassa elämäntilanteessa olevia perheitä. Myös Kahvila Seurahuone etsii keskustelijoita, jotka jututtaisivat erityisesti usein yksin saapuvia ikäihmisiä. Vaikka kohteet ovat erilaiset, luottamuksellisuuden ja kunnioituksen periaatteet ovat samanlaiset. Keskustelijana toimimisesta alustaa Auni Kaipia. Mukana myös Karin Uotila ja Eveliina Sydänlähde.

Kuhmalahden kirkko

Uskonpuhdistuksen muistopäivä

Kangasalan kirkko

Messu ja lähetystilaisuus

Messu Kangasalan kirkossa. Messun jälkeen lähetystilaisuus Kirkonkylän seurakuntatalolla.

Kirkonkylän seurakuntakoti

Lähetystapahtuma messun jälkeen

Kello 10 alkavan Kangasalan kirkon messun jälkeen lähetystapahtuma Kirkonkylän seurakuntakodissa. Puhujana nimikkolähetti Sari Lehtelä Israelista.