Workshop: TV-tuotannon ja audiovisuaalisen tekniikan perusteet

Kangasalan kirkko

Infotilaisuudesta saat hyvän yleiskuvan audiovisuaalisesta tuotannosta seurakunnassa. Tilaisuus palvelee erityisesti Majatalo-iltojen vapaaehtoisia, mutta kaikki ovat tervetulleita. Ilmoittautuminen netissä Ilmoittautuminen 27.8. mennessä.

Tilaisuuden alkupuoli keskittyy teoriaan ja kahvin jälkeen pääset konkreettisesti kokeilemaan erilaisia tekniikan avustajan tehtäviä: kuvaamista, ohjaamista, ruudulla näytettävät grafiikat ja suoran lähetyksen tekeminen, mm. äänitarkkailu.

Kuhmalahden kirkko

Uskonpuhdistuksen muistopäivä

Kangasalan kirkko

Messu ja lähetystilaisuus

Messu Kangasalan kirkossa. Messun jälkeen lähetystilaisuus Kirkonkylän seurakuntatalolla.

Kirkonkylän seurakuntakoti

Lähetystapahtuma messun jälkeen

Kello 10 alkavan Kangasalan kirkon messun jälkeen lähetystapahtuma Kirkonkylän seurakuntakodissa. Puhujana nimikkolähetti Sari Lehtelä Israelista.