24/3 rukoustunti

Vatialan seurakuntakoti

Ylistämme ja rukoilemme Suomen, Kangasalan ja Kangasalan seurakuntien puolesta.

Jos olet kokenut että olet liian karismaattinen luterilaiseksi, tule tänne. Meillä ei ole vastauksia siihen kuinka armolahjat toimivat, mikä on riittävää ja mikä tavoittelemisen arvoista, mutta haluamme etsiä tietä yhdessä, osana seurakuntaa.

Tilaisuudessa ei ole pöytiä ja tuoleja, vaan lattiatila on avoin tanssijoille ja rukoilemiseen liikkuen.

Tilaisuus on osa yhteiskristillistä 24/3-rukouskampanjaa. Kangasalla rukoillaan tunnin vuoroissa kukin itse valitsemassaan paikassa kuukauden kolmen ensimmäisen vuorokauden ajan siten, että syntyy katkeamaton rukousketju. Tervetuloa mukaan. Lisätiedot: Eveliina Sydänlähde

Kuhmalahden kirkko

Uskonpuhdistuksen muistopäivä

Kangasalan kirkko

Messu ja lähetystilaisuus

Messu Kangasalan kirkossa. Messun jälkeen lähetystilaisuus Kirkonkylän seurakuntatalolla.

Kirkonkylän seurakuntakoti

Lähetystapahtuma messun jälkeen

Kello 10 alkavan Kangasalan kirkon messun jälkeen lähetystapahtuma Kirkonkylän seurakuntakodissa. Puhujana nimikkolähetti Sari Lehtelä Israelista.