Kangasalan kirkko

Loppiaisen "nojatuolikirkko" lähettää meidät uuteen vuoteen.

Tietäjät saapuivat kunnioittamaan vastasyntynyttä juutalaisten kuningasta kaukaa idästä. Loppiaisen messussa kokoonnumme kirkon keskiristille nojatuolikirkon hengessä keskustelemaan päivän evankeliumista ja lähestystyöstä yhdessä pappi Riikka Hämäläisen ja messuryhmäläisten Marja-Liisa Mäsän, Heikki Hinkan ja Jorma Laurilan kanssa. Musiikista vastaavat kanttori Jukka Heroja ja viulisti Johanna Mattila. Avustavana pappina Elina Oksanen.

Kolehti kerätään evankelioimistyöhön Aasiassa Suomen Lähetysseuran kautta. Kolehdin tuotolla tuetaan mm. raamattukirjekoulua Pakistanissa. Kirjekurssi on turvallinen tapa tutustua kristinuskon perusteisiin maassa, jossa lainsäädäntö ei suojaa vähemmistöuskontoja.

Ruutanantie 8

Lähetystuvan kirpputori, Ukinranta

Tuunaajan aarreaitta, perinteinen kirpputori.

Nuorisotila Parkki

Vapaaehtoisten ryhmänvetäjien brunssi

Ryhmänvetäjien brunssi on tarkoitettu kaikille sellaisille, jotka vetävät tai haluaisivat vetää vapaaehtoisena ryhmää Kangasalan seurakunnan tiloissa.