Isoskoulutus

Nuorisotila Parkki

Isoskoulutus nuorisotila Parkissa joka toinen keskiviikko.

Isoskoulutusryhmiä on kaksi. Vuonna 2017 rippikoulunsa käyneet kokoontuvat omana, uusien isosten ryhmänä. Kaikki vanhemmat ikäluokat vanhojen isosten ryhmänä.

Uudet isoset klo:16.30 - 18.00
Vanhat isoset klo:18.15 - 19.45

Isoskoulutuksessa opetellaan ryhmäytymisen ja ryhmän ohjaamisen perustaitoja, leirielämään ja sosiaalisiin suhteisiin liittyviä asioita sekä kristillisen uskon perusasioita ja niistä keskustelemista. Koulutuksen suoritettuaan siitä saa todistuksen.

Seurahuone

Avoin raamattupiiri

Kaikille seurakuntalaisille avoin raamattupiiri seurahuoneella. Vetäjänä Markku Huikkola.

Nuorisotila Parkki

Raamatun alkuluvut -raamattuluento

Luomiskertomus ja muut Raamatun alkuluvut ovat täynnä ikuista viisautta. Kiehtovat ja kiistellyt tekstit heräävät eloon, kun niitä pöyhitään perusteellisesti. Viikoittainen raamattuluento on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu, kansantajuinen ja antoisa tapa opiskella Raamattua. Lämpimästi tervetuloa!

Suoraman seurakuntakeskus

Tosiäijien torstaisähly