Tule mukaan: Tuo jouluilo vähävaraiselle lapselle

Muu tila

Osallistu ostamalla vähävaraiselle lapselle joululahja (tästä klikkaamalla lisätietoja)

Osallistu kansainväliseen Operaatio Joulun lapsi -keräykseen. Samaritan?s Purse -järjestön keräyksessä viedään kenkälaatikoihin pakattuja lahjoja maailman vähävaraisille lapsille.

Kenkälaatikoihin pakataan tietyn ikäiselle tytölle tai pojalle lelu, vaatteita kuten villasukat ja paita, hygieniatarvikkeita kuten hammasharja ja palasaippua sekä jotain pieniä lasta ilahduttavia tavaroita kuten hiusnauhoja, tarroja tai taskulamppu.

Kenkälaatikon voi hakea Seurahuoneelta, Kuhmalahden Pentosalista tai Sahalahden seurakuntatalosta. Valmiit paketit palautetaan samaan paikkaan.

Suomalaisten lahjat lähetetään Romaniaan ja Moldovaan. Vuosittain projekti tavoittaa paikallisseurakuntien kautta yli 11 miljoonaa lasta eri puolilta maailmaa. Lahjan vastaanottamisen jälkeen monia lapsia kutsutaan Suuri Seikkailu -opetuslapseuskurssille.

Tarkat tiedot tästä linkistä: http://www.kangasalanseurakunta.fi/uutiset/-/news/29917939

Sahalahden Rekola

Viikkohartaus, Sahalahti

Vietetään hetki Raamatun Sanan äärellä

Kahvila Seurahuone

Tervetuloa kesäkaffille!
Seurahuone on auki kesä-, heinä- ja elokuussa ke & to klo 10-14.

Kahvila Seurahuone

Tervetuloa kesäkaffille!
Seurahuone on auki kesä-, heinä- ja elokuussa ke & to klo 10-14.