Kangasala rukoilee 24/3

ke 1.11. kello 00.00 - pe 3.11.

Kangasala rukoilee 24/3

Ilmoittautuminen on päättynyt

Rukoilemme yhdessä Suomen, Kangasalan ja Kangasalan seurakuntien puolesta erityisesti jokaisen kuukauden kolmena ensimmäisenä päivänä

Kangasala rukoilee 24/3 on kuukausittainen rukoustapahtuma. Tapahtuma on yhteiskristillinen ja vapaaehtoisten järjestämä. Kuukauden kolmena ensimmäisenä päivänä Kangasalla asuvia kutsutaan rukoilemaan erityisesti yhteisten asioiden puolesta.

Kukin voi osallistua tapahtumaan kotonaan tai itse valitsemassaan paikassa. Voit varata sinulle sopivan rukousajan yhteisestä doodlesta, johon pääset klikkaamalla ilmoittautmislinkkiä. Jumala kyllä kuulee rukouksemme ilman vuoroja ja sitoumuksia. On kuitenkin rohkaisevaa nähdä, että meitä on monia! Yhteisesti sovittu tapahtuma kannustaa varaamaan aikaa rukoukselle arjen hulinan keskellä. Kokeile rohkeasti - jaksaisitko rukoilla tunnin?

Tärkeimmät rukousaiheemme ovat Suomi, Kangasala sekä Kangasalan seurakunnat. Voit rukoilla myös läheistesi sekä omien henkilökohtaisten asioidesi puolesta.

Vapaaehtoiset lähettävät kuukausittain rukouskirjeen, jossa rohkaistaan ja innostetaan rukoilijoita. Kirjoittaja on monesti ollut jomman kumman seurakunnan työntekijä tai joku aktiivisista vapaaehtoisista. Rukouskirjeessä on usein sekä paikallisen luterilaisen että paikallisen helluntaiseurakunnan ajankohtaisia rukousaiheita, kirjoittajan valinnan mukaan. Voit halutessasi liittyä kirjeen postituslistalle lähettämällä vapaamuotoisen pyynnön osoitteeseen: kangasala.rukoilee@gmail.com

"Me saamme rohkeasti lähestyä Jumalaa uskoen, että hän kuulee meitä, mitä sitten pyydämmekin hänen tahtonsa mukaisesti." 1.Joh:5:14

Kahvila Seurahuone

Rukouspiiri

Avoin kaikille.

Ruutanantie 10, Ukinrannan yhteisö

Morning prayer - yhteinen aamurukous

Morning Prayer in the tradition of the Church of England. Englannin kirkon järjestyksen mukainen aamurukous. Ovet avataan 15 minuuttia ennen rukoushetken alkua.

Ruutanantie 10

Aamurukous

Ukinrannan yhteisön järjestämä aamurukous. Ovet avataan 15 minuuttia ennen rukoushetken alkua.