Holy Land -jazzkonsertti

Kangasalan kirkko

Masa Orpana, Lauri Hannu, Ville Rauhala, Arto Piispanen

Juhlavuoden jazzkonsertti. Vapaa pääsy!

Holy Land -jazzyhtye on toiselta nimeltään Jazzmuseo. Jazzmuseo on perustettu Tampereen Pyynikinlinnassa järjestettävää jazzkonserttisarjaa varten. Yhtye on soittanut Pyynikinlinnassa jo viidettä vuotta kuusi konserttia vuodessa. Konserteilla on ollut erilaisia teemoja kuten "Pohjoismaista jazzia", "Sota-ajan jazzia", "Miles Davis" ja niin edelleen.

Holy Land -nimi on otettu käyttöön, kun yhtye alkoi esittää spirituaaleihin, gospeliin ja näiden hengessä tehtyihin jazzsävellyksiin perustuvaa ohjelmistoa. Tällä ohjelmistolla yhtye on soittanut konsertteja ympäri Pirkanmaata, enimmäkseen kirkoissa. Ohjelmistosta on julkaistu myös konserteissa äänitetty levy "Holy Land - Live in Kangasala" (Lusti Music 2014). Yhtyeen jäsenet esiintyvät yhdessä myös Masa Orpanan levyllä "Brothers" (Alba Records 2008). Yhtyeessä soittavat pianisti Arto Piispanen, kitaristi Lauri Hannu, kontrabasisti Ville Rauhala sekä saksofonisti Masa Orpana. He ovat kokeneita ja aktiivisia muusikoita ja tuttuja muun muassa Rakkan, Anssi Tikanmäki Orchestran ja Tampere Big Bandin riveistä.

Juhlaviikon muut tapahtumat: http://www.kangasalanseurakunta.fi/uutiset/-/news/29756163

Kahvila Seurahuone

Tervetuloa kesäkaffille!
Seurahuone on auki kesä-, heinä- ja elokuussa ke & to klo 10-14.

Kangasalan kirkko

Keskipäivän musiikkituokio

Lila Arha, alttoviulu

Kahvila Seurahuone

Tervetuloa kesäkaffille!
Seurahuone on auki kesä-, heinä- ja elokuussa ke & to klo 10-14.