Isoskoulutus

Nuorisotila Parkki

Isoskoulutus nuorisotila Parkissa joka toinen keskiviikko.

Isoskoulutusryhmiä on kaksi. Vuonna 2017 rippikoulunsa käyneet kokoontuvat omana, uusien isosten ryhmänä. Kaikki vanhemmat ikäluokat vanhojen isosten ryhmänä.

Uudet isoset klo:16.30 - 18.00
Vanhat isoset klo:18.15 - 19.45

Isoskoulutuksessa opetellaan ryhmäytymisen ja ryhmän ohjaamisen perustaitoja, leirielämään ja sosiaalisiin suhteisiin liittyviä asioita sekä kristillisen uskon perusasioita ja niistä keskustelemista. Koulutuksen suoritettuaan siitä saa todistuksen.

Suoraman seurakuntakeskus

Keidasmessu Suoramalla

Lepoa ja yhdessäoloa, puhetta uskosta ja kertomuksia elämästä. Yhteislaulua, Jumalan kohtaamista Sanassa ja ehtoollispöydässä. Lapsille pyhäkoulu.

Perhetalo

Nuorten aikuisten parisuhdeilta

Nuorten aikuisten parisuhdeilta vetäjinä Sanni Pesonen ja Ville Keskinen

Nuorisotila Parkki

Liian Iso kirja - raamattuluento

Raamattu avautuu helpommin, kun siihen pureutuu yhdessä toisten kanssa. Viikoittainen raamattuluento on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu, kansantajuinen ja antoisa tapa opiskella Raamattua. Lämpimästi tervetuloa!