Tule mukaan vapaaehtoiseksi!

Muu tila

Tule mukaan -palstalla julkaistaan viikoittain ajankohtainen vapaaehtoistehtävä, josta voit löytää itsellesi uuden harrastuksen. Tule vapaaehtoiseksi Kahvila Seurahuoneelle!

Kahvila Seurahuone on leppoisa kohtaamispaikka torin kulmalla osoitteessa Myllystenpohjantie 2. Keitämme reilua kahvia suurella rakkaudella. Kahvilan tuotolla tuetaan mm. Maasai-tyttöjen koulutusta. Tule vapaaehtoiseksi silloin, kun sinulle sopii! Sovi tapaaminen vapaaehtoiskoordinaattori Eveliina Sydänlähteen kanssa, p. 040 3098117.

Nuorisotila Parkki

Vapaaehtoisten ryhmänvetäjien brunssi

Ryhmänvetäjien brunssi on tarkoitettu kaikille sellaisille, jotka vetävät tai haluaisivat vetää vapaaehtoisena ryhmää Kangasalan seurakunnan tiloissa.

Kangasalan kirkko

Messu ja vapaaehtoisten tehtävään siunaaminen

Pyhän aiheena "kiitollisuus". Messussa vapaaehtoisten siunaaminen tehtäviinsä. Messun jälkeen maksuton soppalounas kirkonkylän seurakuntakodilla.

Nuorisotila Parkki

Infotilaisuus Yhteisen keittiön uusille vapaaehtoisille

Tule tarjoamaan ruoka-apua ja kohtaamista. Ilmoittautuminen viikkoa etukäteen netissä, pe 14.9. mennessä.