Päivi Pylvänäisen kesäinen kirkkokonsertti

Kangasalan kirkko

"Levolle laskeun, Luojani". Säest. Laura Kivikoski, piano.

Käsiohjelma á 10 € / hlö kirkon ovelta.

Laulaja, näyttelijä Päivi Pylvänäinen käy konsertissaan läpi omaa elämäänsä tästä päivästä lapsuuteen. Tällä matkalla, kuten suurella osalla suomalaisista, kirkko ja seurakunta kulkevat melkein aina jollain tavalla vierellä. Tämän elämäntarinan pysähdyspaikkoina ovat tällä kertaa tutut virret ja hengelliset laulut.

"Lapsena äiti aina lauloi samaa tuttua virttä. Nyt huomaan laulavani omille lapsilleni samaa laulua. Tuntuu turvalliselta, että arjen keskeltä löytää pieniä asioita, perinteitä, joihin voi hyvällä mielellä tukeutua. Näistä kokemuksista rakentuu tämä konsertti." kertoo Päivi Pylvänäinen.

Ruutanantie 10, Ukinrannan yhteisö

Morning prayer - yhteinen aamurukous

Morning Prayer in the tradition of the Church of England. Englannin kirkon järjestyksen mukainen aamurukous. Ovet avataan 15 minuuttia ennen rukoushetken alkua.

Kangasalan kirkko

Seppo Jarva, Jukka Heroja.
Messun jälkeen mahdollisuus äänestää seurakuntavaaleissa.

Sahalahden kirkko

Pyhäpäivä: Valvomisen sunnuntai