Leiri- ja tapahtumakeskus Pyysalo

Laadukas vuokra- ja juhlatila

Pyysalontie 23, 36120 Suinula

Leiri- ja tapahtumakeskus Pyysalo

Tapahtuma- ja leirikeskus Pyysalo on laadukas ja monipuolinen vuokra- ja juhlatila Pirkanmaan Kangasalla, joka soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi yritysten koulutus- ja virkistyskäyttöön. Pyysalon ison päärakennuksen ympäriltä löytyy mm. viisi mökkiä, kolme erityyppistä saunaa, urheilukenttiä (rantalentopallo- jalkapallo- ja monitoimikenttä), frisbeegolf-rata, minigolf, uimaranta ja grillauspaikkoja. Sisällä päärakennuksessamme on iso ruokasali, pelisali (jossa mm. biljardipöytä ja mahdollisuus katsoa elokuvia isolta screeniltä), sauna ja majoitustiloja.

Koulutuskäyttöä varten päärakennuksesta löytyy kaksi luokkatilaa, joissa on laadukasta esitystekniikkaa erilaisia luennointi- ja opetustilanteita varten (mm. dokumenttikamera ja erinomainen äänentoisto). Tiloista löytyy myös runsaasti pienryhmätiloja ryhmätyöskentelyä varten. Tilamme soveltuvat hyvin myös leirikoulukäyttöön.

Pyrimme tekemään Pyysalosta ekologisen alueen mahdollisuuksiemme mukaan ja kannustamme myös meillä kävijöitä toimimaan alueella luontoa säästäen. Kierrätämme ja lajittelemme, käytämme hakelämpöä, tarjoamme mahdollisimman paljon lähiruokaa ja meillä on puhtaasti bioenergialla toimiva kompostikäymälä.

Vuokratilan ohella kauttamme saa erilaisia lisäpalveluita. Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan mahdollisuutta tilata ruokatarjoilut kauttamme (lisäämme myöhemmin sivuille kalenterin, josta näkee kätevästi milloin olemme käytettävissä ja milloin suosittelemme kääntymään paikallisten pitopalveluiden puoleen). Osaamme suositella lähialueen toimijoita jos haluat esimerkiksi vuokrata paljun tai tilata jotain oheisohjelmaa.

Kun haluat vuokrata tilan, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoomme

Löydät täältä vuokratilojemme hinnaston, täältä lisää kuvia Pyysalosta ja täältä pohjapiirroksen tapahtumakeskuksesta.

Tarkempi tilojen kuvaus

• kolmessa kerroksessa yhteensä 1600 m2
  • kappeli (50 hlö)
  • sauna
  • takkahuone
  • keittiö ja ruokasali (70 hlö)
  • pelisali
  • 2 kpl hyvillä esitystekniikoilla varustettua luokkatilaa (30 hlö/luokka)
  • toimisto
  • huoltotilat
  • majoitustilat

Alueelta löytyy viisi majoitusmökkiä, kaksi erillistä rantasaunaa (iso ja pieni "perhesauna"), leirikirkko, kota ja grillikatos. Suurella piha-alueella on pysäköintitilat, kentät niin jalkapallolle kuin rantalentopallolle,  useampaan eri peliin sopiva monitoimikenttä, frisbeegolfrata sekä uimaranta ja liki kilometri rantaviivaa.

Majoitus

Yhteensä 76 majoituspaikkaa:

Solut päärakennuksessa (yht. 66 majoituspaikkaa)

• yhteensä 5 solua
  • jokaisessa solussa omat wc/suihkutilat
  • 3-4 huonetta/solu (yht. 16 huonetta)
  • 4 sänkyä/huone (poikkeuksena yhdessä huoneessa 2 sänkyä)

Majoitusmökit (yht. 10 majoituspaikkaa)

• 5 mökkiä
  • jokaisessa mökissä 2 sänkyä
  • wc/suihkutilat päärakennuksessa

Pyysalo sijaitsee Kangasalan Lihasulassa Vesijärven rannalla. Tila on entinen Veturimiesten liiton lepokoti ja perhemökkialue, joka siirtyi seurakunnan omistukseen vuonna 1998. Uusi päärakennus valmistui vuonna 2007 ja palvelee seurakunnan kaikkea leiritoimintaa ympäri vuoden. Kangasalan keskustaan on matkaa 17 km ja Tampereelle 25 km.

Pyysalontie 23, 36120 Suinula

Pyysalo 7AB -rippikouluryhmän järjestämä messu

Pyysalo 7AB -rippikouluryhmä järjestää rippileirinsä aikana messun su 4.8. klo 9.30 Pyysalossa (Pyysalontie 23, 36120 Suinula). Tervetuloa osallistumaan rippikoululaisten järjestämään messuun!