Leiri- ja tapahtumakeskus Pyysalo

Laadukas vuokra- ja juhlatila

Pyysalontie 23 , 36120 Suinula

Leiri- ja tapahtumakeskus Pyysalo

Leiri- ja tapahtumakeskus Pyysalo on laadukas ja monipuolinen vuokra- ja juhlatila Pirkanmaan Kangasalla. Pyysalossa voi järjestää esimerkiksi leirikoulun, yrityksen koulutus- ja virkistyspäivän tai muun henkilöstötapahtuman. Majoittumaan mahtuu n. 70 henkeä. Vuokraamme Pyysalon leiri- ja tapahtumakeskusta edullisesti ympäri vuoden.

Pyysalo sijaitsee Kangasalan Lihasulassa Vesijärven rannalla. Tila on entinen Veturimiesten liiton lepokoti ja perhemökkialue, joka siirtyi seurakunnan omistukseen vuonna 1998. Nykyinen päärakennus valmistui vuonna 2007 ja palvelee seurakunnan kaikkea leiritoimintaa. Kangasalan keskustaan on matkaa 17 km ja Tampereelle 25 km.

Voit tarpeidesi mukaan vuokrata tilat ilman majoitusta - vaikka saunaillan viettoa varten - tai majoituksen kanssa. Katso tarkemmat tiedot hinnastostamme.

Järvimaisemien keskellä

Ison päärakennuksen ympäriltä löytyy mm. neljä mökkiä, kolme erityyppistä saunaa, urheilukenttiä (rantalentopallo-, jalkapallo- ja monitoimikenttä), frisbeegolf-rata, minigolf, uimaranta ja grillauspaikkoja. Päärakennuksessa on iso ruokasali, pelisali (jossa mm. biljardipöytä ja mahdollisuus katsoa elokuvia isolta näytöltä), sauna ja majoitustiloja.

Pyysalo on erinomainen vuokrauskohde erityisesti silloin, kun hakusessa on omalle porukalle rauhallinen paikka luonnon ja järvimaisemien keskellä.

Sopiva koulutuskäyttöön

Koulutuskäyttöä varten päärakennuksesta löytyy kaksi luokkatilaa, joissa on laadukasta esitystekniikkaa erilaisia luennointi- ja opetustilanteita varten (mm. dokumenttikamera ja erinomainen äänentoisto). Lisäksi Pyysalosta löytyy runsaasti pienryhmätiloja ryhmätyöskentelyä varten. Tilamme soveltuvat hyvin myös leirikoulukäyttöön.

Huomio ekologisuuteen

Pyrimme tekemään Pyysalosta mahdollisimman ekologisen alueen ja kannustamme myös meillä kävijöitä toimimaan alueella luontoa säästäen. Kierrätämme ja lajittelemme, käytämme hakelämpöä, tarjoamme mahdollisimman paljon lähiruokaa, ja meillä on puhtaasti bioenergialla toimiva kompostikäymälä.

Ruokaa ja lisäpalveluita

Vuokratilan ohella kauttamme saa erilaisia lisäpalveluita. Tarjoamme mahdollisuutta tilata ruokatarjoilut kauttamme (aina kun kapasiteettimme sen sallii) tai voimme suositella paikallisia pitopalveluita. Osaamme suositella myös muita lähialueen toimijoita, jos haluat esimerkiksi vuokrata paljun tai tilata jotain oheisohjelmaa.

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut Pyysalon vuokraamisesta, ota yhteyttä ruokapalveluesimieheemme Mervi Nevalaan soittamalla 040 309 8028. Vastaamme mielellämme kysymyksiin tilavarauksista ja autamme tilaisuuksien järjestämisessä.

Löydät täältä lisätietoja:

Tarkempi tilojen kuvaus

Alueelta löytyy viisi majoitusmökkiä, kaksi erillistä rantasaunaa (iso ja pieni "perhesauna"), leirikirkko, kota ja grillikatos. Suurella piha-alueella on pysäköintitilat, kentät niin jalkapallolle kuin rantalentopallolle,  useampaan eri peliin sopiva monitoimikenttä, frisbeegolfrata sekä uimaranta ja liki kilometri rantaviivaa.

• kolmessa kerroksessa yhteensä 1600 m2
  • kappeli (50 hlö)
  • sauna
  • takkahuone
  • keittiö ja ruokasali (70 hlö)
  • pelisali
  • 2 kpl hyvillä esitystekniikoilla varustettua luokkatilaa (30 hlö/luokka)
  • toimisto
  • huoltotilat
  • majoitustilat

Majoitus

Solut päärakennuksessa (yht. 66 majoituspaikkaa)

• yhteensä 5 solua
  • jokaisessa solussa omat wc/suihkutilat
  • 3-4 huonetta/solu (yht. 16 huonetta)
  • 4 sänkyä/huone (poikkeuksena yhdessä huoneessa 2 sänkyä)

Majoitusmökit (käytössä kesäisin, 6 majoituspaikkaa)

• 4 mökkiä
  • jokaisessa mökissä 2 sänkyä
  • wc/suihkutilat päärakennuksessa

Perheiden päivä Pyysalossa

Uimista, pihapelejä, nuotion ääressä istuskelua ja retkieväitä, mm. näistä on Pyysalon Perheiden päivät tehty!
Pyysalon portit ovat avoinna perheiden omatoimiseen retkeilyyn kello 10-16.

Naisten saunailta

Parisuhteen perheleiri

Tervetuloa parisuhteen perheleirille elokuun viimeisenä viikonloppuna. Leirillä on aikaa perheen kivalle yhteiselle tekemiselle sekä omalle puolisolle.