Kangasalan seurakunnan kesätyöpaikat

Kesällä 2022 tarjoamme kesätöitä mm. seuraavasti:

• Kesäteologi/nuorisotyönohjaaja: olemme palkanneet työntekijät
  • Hautausmaan kausi- ja kesätyö: Vielä yksi paikka avoinna - haku avoinna 31.5. asti
  • Yksi keittiötyöntekijä Pyysaloon: olemme palkanneet työntekijät
  • Suntio-vahtimestari: haku avoinna 31.5. asti

Tutustu paikkoihin ja hae!

Kiinnostaisiko kesäduuni Kangasalla? Ratkaisu löytyy silloin(kin) Kangasalan seurakunnalta.

Haemme kesän ajalle Suntio-vahtimestaria

Etsimme kesän ajaksi määräaikaista suntio-vahtimestaria. Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti, huolehdit mm. kiinteistöjemme siivouksesta, tilojen kalustuksesta, erilaisten tilaisuuksien valmistelusta, asiakkaiden opastuksesta. Keskeinen tehtäväsi on toimia suntiona jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa sekä siunaus- ja uurnanlaskutilaisuuksissa. Erityisesti iloitsemme, jos pystyt työskentelemään myös kiinteistöhuollon ja ympäristöhoidon peruskoneiden kanssa, kuten esim. Wille. Tarkka tehtävänkuvasi muotoutuukin sen mukaan millaista osaamista sinulla on.

Arvostamme sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, että suntion ammattitutkintoa. Tietoteknisen osaamisen osalta edellytämme yleisimpien ohjelmien käytön hallintaa sekä valmiutta ottaa käyttöön erilaisia järjestelmiä. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, organisointikykyä ja joustavuutta. Hoidat työtäsi monessa eri kiinteistössä, joten tarvitset oman auton kulkeaksesi eri puolilla Kangasalaa. Noudatat työssä yleistyöaikaa, joka on 153 tuntia/4 viikkoa. Työhösi sisältyy myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävästä maksetaan KirVESTES:n vaaativuusryhmän 402 mukaista palkkaa. Lisäksi voit saada kokemuslisää, joka perustuu aikaisempaan työkokemukseesi. Tehtävässä on kuukauden koeaika.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Toivomme sinun aloittavan työt mahdollisimman pikaisesti. Haku päättyy 31.5.2022. Tehtävään haetaan sähköisesti KirkkoHR järjestelmällä.

Lisätietoja antaa suntio Toni Rantanen, puh. 040 309 8027.

***************************************************************************************************************

Meillä on vielä yksi paikka hautausmaalla hyvälle työntekijälle

Etsimme joukkoomme vielä yhtä hautausmaatyöntekijää kesän ajaksi, Tehtäviin kuuluvat erilaiset vihertyöt hautausmaalla. Tarvitsemme sinua mahdollisimman pian ja työt alkavat heti kun sinulle sopii.

Työhön sisältyy hautausmaan sekä hoitosopimushautojen istutus-, hoito- ja kunnossapitotyöt. Toivomme sinulla olevan kokemusta ja/tai koulutusta esimerkiksi kiinteistöjen tai viheralueiden hoitoon liittyen. Erityisesti arvostamme kokemusta työkoneiden käyttämisestä sekä aikaisempaa hautausmaatyökokemusta.

Työssäsi tarvitse sosiaalisia taitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta.

Tehtävästä maksetaan KirVESTES:n vaaativuusryhmän 302 mukaista palkkaa. Lisäksi voit saada kokemuslisää, joka perustuu aikaisempaan työkokemukseesi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Toivomme sinun aloittavan työt mahdollisimman pikaisesti. Haku  päättyy 31.5.2022.

Jätä hakemuksesi tästä linkistä.

Lisätietoja antaa seurakuntapuutarhuri Liisa Huhta, puh. 040 309 8030.