Kangasalan seurakunnan kesätyöpaikat

Kesällä 2023 tarjoamme kesätöitä mm. seuraavasti:

• Kesäteologi
  • Nuorisotyönohjaaja
  • Hautausmaan kausi- ja kesätyö (hakuaika alkuvuodesta 2023)
  • Keittiötyöntekijä Pyysaloon (hakuaika alkuvuodesta 2023)
  • Kirkonopas (hakuaika alkuvuodesta 2023)

Tutustu kesätöihimme oheisen videon avulla.

Hettavana kesäteologin ja nuorisotyönohjaajan virkoja

Hei tuleva kirkon nuorisotyönohjaaja tai teologian maisteri!

Tarvitsetko parhaan mahdollisen kesätyöpaikan? Se löytyy meiltä.

Kangasalla on avoinna neljä kesäteologin ja/tai nuorisotyönohjaajan määräaikaista virkaa kesäksi 2023.

Palvelussuhteet sijoittuvat aikavälille 29.5.-6.8.2023 ja kestävät 2-2,5kk. Pääasiallisena tehtävänä on osallistua rippikoulutyöhön. Suurin osa leireistä pidetään hyvätasoisessa leirikeskuksessamme Pyysalossa. Pyysalon leirien lisäksi tarjoamme mahdollisuuden rippikouluun eri ympäristöissä kuten Virossa ja Lapin luonnon keskellä.

Kesäteologina ja kesänuorisotyönohjaajana olet aktiivinen toimija:

• Rippikouluissa
  • Yleisessä seurakuntatyössä
  • Lasten leireillä
  • Nuortenilloissa

Lisäksi työ saattaa sisältää esimerkiksi laitoshartauksia ja jumalanpalvelukseen liittyviä tehtäviä. Olemme halukkaita ottamaan huomioon sinun toiveesi ja osaamisesi työnjaon suunnittelussa. Työnkuvasi muotoutuukin tämän pohjalta, painottuen kuitenkin leirityöhön.

Edellytämme, että olet konfirmoitu evankelisluterilaisen kirkon jäsen ja sinulla on kokemusta seurakunnassa työskentelystä - vähintäänkin olet ollut rippikoulussa isosena. Kangasala on laaja kaupunki, joten tarvitset oman auton.

Viran palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmässä 401 (tällä hetkellä 2016,15 €/kk). Tehtävä on työajaton.

Hakuaika 15.11.-6.12.2022.

Alustavan suunnitelman mukaan haastattelut järjestetään 19.12.2022. Haastateltavat kutsutaan erikseen.

Lisätietoja tehtävästä: Kasvatuksen työalajohtaja Johanna Jutila, puh. 040 309 8085, pe 18.11.22 klo 12 - 16 ja ma 5.12.22 klo 10 - 14.

Hae paikkoja KirkkoHR-järjestelmän kautta 15.11.-6.12.2022.