Seurakunta työnantajana

Kesäpäivän pitäjä tarjoaa laaja-alaiset mahdollisuudet toteuttaa seurakuntatyötä monipuolisesti. Työyhteisössämme palvelee lähes sata työntekijää eri aloilta.

Seurakunta on monialainen työyhteisö. Meillä työskennellään mm. hengellisessä työssä, taloushallinnossa, kiinteistöhuollon tehtävissä sekä hautausmailla kausityöntekijöinä. Työntekijämme kohtaavat seurakuntalaisia niin arjessa kuin juhlassa.

Vain pieni osa työntekijöistämme työskentelee niin sanottuna virastoaikana. Monen työntekijän työaika osuu iltaan ja viikonloppuun. Kukaan meistä ei tee työtään yksin, vaan yhdessä toisten työntekijöiden ja seurakuntalaisten kanssa. Seurakunnan töissä tarvitaankin hyviä ihmissuhde-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.


Meillä on haettavissa tällä hetkellä kolme tehtävää: Hautaustoimen kaksi erityisammattihenkilöä (vakituinen työ) ja suntio-vahtimestari (kesätyö). Katso tarkemmat tiedot alta. 

Monta kättä päällekkäin rykelmässä. Värikkäät hihat.

Avoimet työpaikat ja uudet rekrysivumme

Olemme avanneet uudet rekrysivut, joista löytyy ajankohtaista tietoa avoimista työpaikoistamme, uratarinoita sekä kuvaukset erilaisista työtehtävistämme. Käy tutustumassa rekrysivuihimme niin saat tietää, millaista on olla töissä Kangasalan seurakunnalla! Päivitämme sivustolle myös avoimet työpaikkamme haun ollessa käynnissä.

 

Oletko sinut ihmisten, koneiden ja kasvien kanssa?

Meillä on nyt avoinna kaksi vakituista ja kokoaikaista eritysammattihenkilön tehtävää hautaustoimen tiimissä.

Olette osa kolmen hengen tiimiä, joka puoleksi vuodeksi laajentuu lähes kahdenkymmenen henkilön yksiköksi, joka pitää hautausmaamme ensiluokkaisessa kunnossa ja joista olemme erittäin ylpeitä. Kesän ajaksi saatte vielä joukkoonne reilut kymmenen kesätyöntekijää.

Erityisammattihenkilön tehtäviin kuuluu mm.

  • Haudankaivuun avustavat työt ja uurnankaivuu
  • Viheralueiden ja istutusten hoitotöitä
  • Konetöitä (traktori ja ympäristönhoitokone)
  • Talvikunnossapitoa, aurauksia, hiekoituksia jne.
  • Talousarvion tekemiseen osallistumista
  • Hautaustoimen sisäisiä sijaistamisia
  • Haudan hallinta-asioita
  • Hautarekisterin ylläpitoa
  • Hankintoja


Lisäksi toisen tehtäviin tulee kuulumaan seurakuntapuutarhurin sijaistaminen sekä kausi- ja kesätyöntekijöiden esimiestehtävät.

Tehtävälistaa ei kannata pelästyä, sillä hautaustoimen kolmikko toimii tiiminä ja tehtävät jaetaan kolmen rautaisen ammattilaisen kesken. Tiimin johtajana ja vetäjänä toimii seurakuntapuutarhuri.   

Valittavilta henkilöiltä edellytämme puutarha-alan koulutuksen tai vahvaa kokemusta ja tai kiinteistöalan koulutuksen tai kokemusta. 

Työssäsi tarvitset ehdottomasti oman auton. Tehtävän hoitaminen vaatii kykyä ja kokemusta käyttää erilaisia ympäristönhoito- ja  työkoneita. Näiden osalta edellytämme uskallusta ajaa koneita myös siirtymätaipaleilla.

Työ on vastuullista ja itsenäistä. Haemmekin työtä pelkäämätöntä, joustavaa, sitoutunutta ja positiivisen asenteen omaavaa henkilöä. Tehtävät sisältävät myös asiakaspalvelua, joten itsestään selvänä pidämme, että sinulla on taito tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Huomaathan jo hakiessasi, että seurakunta on uskonnollinen yhteisö, jolloin työssäsi kohtaat hengellisiä asioita ja hengellistä toimintaa niin työyhteisön jäsenenä kuin seurakuntalaisten kanssa toimiessasi.  

Työ sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville, mutta tarpeen vaatiessa työtehtäviä saattaa olla myös ilta-aikaan ja viikonloppuisin.

Tehtävän peruspalkka on vaativuusryhmän 403 mukainen (2398,49€/kk + mahdolliset kokemuslisät). Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakemuksella.  Haku päättyy 28.5.2023.

Haastattelemme hakijoita 2.6.2023. Haastatteluun valituille ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja antaa seurakuntapuutarhuri Liisa Huhta, p. 040 309 8030 perjantaina 12.5 klo 12-14, tiistaina 16.5. klo 9-11, tiistaina 23.5. klo 9-11 ja perjantaina 26.5. klo 12-14.

 

Oletko vielä vailla kesätyötä, josta voisi löytyä keikkamahdollisuus tulevalle talvelle?

Jotta vakituinen henkilöstömme saa pitää kesälomansa rauhassa, palkkaamme kesäavuksi suntio-vahtimestarin kesän ajalle 1.6.-30.8.2023.

Työtehtävät koostuvat suntion ja vahtimestarin tehtävistä, joita ovat tilojen kalustaminen ja siivoaminen, toimituksissa (häät, hautajaiset, kaste) ja tapahtumissa (mm jumalanpalvelukset) käytännön järjestelyistä huolehtiminen. 

Edellytämme kykyä ja halukkuutta myös fyysiseen työhön, positiivista asennetta sekä huolellista työotetta. Eduksi katsomme kokemuksen kirkon töistä. Työaika on 38,25 h/viikko, työ sisältää myös viikonlopputyötä josta luonnollisesti maksamme asianmukaisen korvauksen. 

Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 (2196,78€) ja lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista palkanosaa kokemukseen perustuen. 

Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella, johon linkki löytyy tästä

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten älä jää turhaan epäröimään hakemuksesi kanssa. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Takala puh. 040 309 8021 sekä Mervi Nevala 040 309 8028.