Avoimet työpaikat

Kesäpäivän pitäjä tarjoaa laaja-alaiset mahdollisuudet toteuttaa seurakuntatyötä monipuolisesti. Työyhteisössämme palvelee seurakuntalaisia lähes sata työntekijää eri aloilta.

Meillä on tällä hetkellä useita kesätöitä avoinna. Etsimme kahta työntekijää keittiölle, kiinteistötyöntekijää sekä kahta kesäpappia.

Seurakunta on monialainen työyhteisö. Meillä työskennellään mm. hengellisessä työssä, taloushallinnossa, kiinteistöhuollon tehtävissä sekä hautausmailla kausityöntekijöinä.

Työntekijämme kohtaavat seurakuntalaisia niin arjessa kuin juhlassa. Vain pieni osa työntekijöistämme työskentelee niin sanottuna virastoaikana, monen työaika osuu iltaan ja viikonloppuun. Kukaan meistä ei tee työtään yksin, vaan yhdessä toisten työntekijöiden ja seurakuntalaisten kanssa. Seurakunnan töissä tarvitaankin hyviä ihmissuhde-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kangasalan seurakunnan työntekijöitä
Tule mukaan iloiseen porukkaamme!
Uusien työntekijöiden siunaaminen 3.12.2017.

Oletko kristillisen varhaiskasvatuksen ammattilainen, pedagoginen osaaja ja hyvä organisoija?

Etsimme 1 – 2 LASTENOHJAAJAA Kangasalan seurakuntaan vakituiseen tehtävään

Tule tekemään kanssamme arvokasta työtä varhaiskasvatuksen parissa. Kaiken työsi lähtökohtana ovat kristilliset arvot, Kangasalan seurakunta haluaa kulkea perheen mukana arjessa ja juhlassa tukien vanhempia heidän kasvatustyössään.

Pääasialliset vastuualueesi ovat päivä- ja iltapäiväkerhotoiminta, avoimet perhekerhot sekä ilta-avoimet ja Pirkkukirkkotyö päiväkodeissa. Työhön kuuluu myös perhetapahtumia iltaisin ja viikonloppuisin. Tulet olemaan mukana jonkin verran myös seurakuntamme leiritoiminnassa.

Tehtävässä menestyminen vaatii omatoimisuutta, itsenäistä työotetta sekä joustavaa asennetta muuttuvissa tilanteissa. Toivomme, että osaat kysyä rakentavasti miksi kysymyksiä ja sinulla on positiivinen, utelias asenne siihen mitä ja miten me teemme. Etsimme henkilöä joka rohkealla otteella kehittää työtä yhdessä muiden työkavereiden kanssa.  Arvostamme myös lämminhenkistä kykyä kohdata perheitä arjen keskellä.

Meille kirkon sanoma on tärkeä, odotamme sen olevan sitä myös sinulle. Edellytämmekin sinulta kristillisen kasvatuksen osaamista ja kokemusta. Arvostamme kokemusta ja/tai kiinnostusta erilaisiin Raamatun kerrontamenetelmiin.

Toimipisteemme sijaitsevat ympäri Kangasalaa, joten tarvitset työssäsi autoa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on kirkon lapsi- ja perhetyön perustutkinto (Piispankokouksen 9.9.2009) antaman päätöksen mukaan. Hakijan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen tulee ennen tehtävän aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Tehtävä täytetään 30.7.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmässä 402. Peruspalkka ilman vuosisidonnaista osaa on 1 983,15€. Tehtävään sovelletaan 4 kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy 15.5.2019 klo 14. Alustavan suunnitelman mukaan haastattelut pidetään 27.5.2019.

Tehtävää haetaan KirkkoHRn sähköisellä lomakkeella

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatuksen esimies Katja Kohonen, puh. 040 309 8051 to 9.5.19 klo 13 - 15 ja ti 14.5.19 klo 16 - 18.

Lapsi- ja perhetyön sijainen

Pääsisitkö meille välillä lyhyelläkin varoitusajalla sijaistamaan?

Aina silloin tällöin meihinkin iskee flunssa-aalto. Tällöin tarvitsemme pikaisesti lyhytaikaisia sijaisia. Etsimme lapsi- ja perhetyön sijaisrinkiin työntekijöitä. Työ on päiväkerho-, perhekerho- ja iltapäiväkerhotyötä.

Työ sisältää pääsääntöisesti kerhotoiminnan ohjaamista ja sen lisäksi hartauksien pitämistä sekä välipalan valmistamista. Alan koulutus katsotaan eduksi. Edellytämme kokemusta lasten parissa olemisesta.

Työ edellyttää evankelisluterilaisen kirkon jäsenyyttä sekä oman auton käyttöä.

Ennen työn aloittamista tulee hakijan esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja sähköpostilla tiia.ritola@evl.fi tai katja.kohonen@evl.fi. Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella.

Älä jää pohtimaan liian pitkään - paikat täytetään sitä mukaan, kun löydämme sopivia tekijöitä!

Lisätietoja lapsityöstämme löydät verkkosivuiltamme kohdasta Tule mukaan - Lapsille ja lapsiperheille.

Katso tästä päättyneet haut.