Seurakunta työnantajana

Kesäpäivän pitäjä tarjoaa laaja-alaiset mahdollisuudet toteuttaa seurakuntatyötä monipuolisesti. Työyhteisössämme palvelee lähes sata työntekijää eri aloilta.

Seurakunta on monialainen työyhteisö. Meillä työskennellään mm. hengellisessä työssä, taloushallinnossa, kiinteistöhuollon tehtävissä sekä hautausmailla kausityöntekijöinä. Työntekijämme kohtaavat seurakuntalaisia niin arjessa kuin juhlassa.

Vain pieni osa työntekijöistämme työskentelee niin sanottuna virastoaikana. Monen työntekijän työaika osuu iltaan ja viikonloppuun. Kukaan meistä ei tee työtään yksin, vaan yhdessä toisten työntekijöiden ja seurakuntalaisten kanssa. Seurakunnan töissä tarvitaankin hyviä ihmissuhde-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.

Monta kättä päällekkäin rykelmässä. Värikkäät hihat.

Avoimet työpaikat

Tervetuloa Kangasalle, kauneimpaan ja vetovoimaisimpaan osaan Suomea! Tarjoamme sinulle paikan kehittyvässä ja aktiivisessa seurakunnassa mahtavien työkavereiden joukossa.

Tällä hetkellä meillä on avoinna yksi vakituinen tehtävä: ruokapalvelutyöntekijä.

Kesätyöpaikkojen ilmoitukset ovat erillisellä kesätyö-sivulla.

Kyllästyttääkö sinua kuuden viikon kiertävä lounaslista? Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ruokapalvelutyöntekijää.

Haemme työtä pelkäämätöntä ja asiakaslähtöistä keittiöalan ammattilaista kolmen hengen tehotiimiimme erittäin monipuolisiin keittiötöihin. Meillä keittiössä työtä mitataan hyvällä asiakaspalvelulla ja maistuvalla ruualla.  Jos haluat työskennellä asiakasta kuunnellen ja vahvuuksiasi hyödyntäen tule meille ruokapalvelutyöntekijäksi. Meillä ruokaa ei valmisteta kiireellä liukuhihnalla, vaan arvostamme itse tehtyä maukasta kokonaisuutta.
Tämän työn ehdoton hyvä puoli on, että sinulla on mahdollisuus saada oma kädenjälkesi näkyviin. Voit vaikuttaa raaka-aineisiin, ruokalistoihin, valmistustapoihin – meillä sinun mielipidettäsi kuunnellaan.

Tehtävät sisältävät töitä hyvin laaja-alaisesti seurakuntamme keittiötoimen sisällä. Viikolla keittiö palvelee seurakunnan omia tilaisuuksia, esimerkiksi olemme mukana järjestämässä hävikkiruokailuja diakonia asiakkaille. Viikonloppujen työvuorot pääsääntöisesti ovat leirien ruokahuoltoa Pyysalon leirikeskuksessa mahtavissa maisemissa ja huipputason keittiössä. Työvuoron jälkeen voitkin käydä halutessasi saunassa ja pulahtamassa Vesijärven virkistävissä laineissa.

Kesät tuovat muutoksen työrytmiin, sillä työ siirtyy kokonaisuudessaan leirien ruokahuollon toteuttamiseen Pyysalon leirikeskukseen. Jolloin saamme joukkoomme myös vahvistusta kesätyöntekijöistä.

Työssäsi oma auto on välttämätön.  Työskentelet ruokapalveluesimiehen suorana alaisena ja työparinasi toimii ruokapalvelukokki.

Tehtävän vaatimuksena on ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai vastaava sekä hygieniapassi. Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään vuoden työkokemusta ruuanvalmistuksesta, lisäksi pitää olla hyvä erikoisruokavalioiden tuntemus. Tarvitset työssäsi myös jonkin verran tietokonetta, joten edellytämme sinun hallitsevan tavallisimpien ohjelmien peruskäytön (sähköposti, kalenteri, word, excel).

Toivomme, että pääset aloittamaan työskentelyn viimeistään maaliskuun alusta lukien.

Tehtävä on vakituinen ja  kokoaikainen (38,15 vko).

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Palkkaus Kirvestes:n vaativuusryhmän 403 mukainen. Peruspalkka 2176,55 € sekä mahdolliset kokemuslisät. Lisäksi seurakunnassamme on käytössä myös hyvään työsuoritukseen perustuva palkanlisä. Luonnollisesti viikonloppu- ja iltatyöstä maksetaan työehtosopimuksen mukaan. Kangasalan seurakunta on työnantajana vakaa, pidetty ja joustava. Pohtiessasi paikkaa, huomio myös hyvä vuosilomat!

Tehtävää haetaan KirkkoHRn sähköisellä lomakkeella jonka löydät seurakunnan nettisivuilta kangasalanseurakunta.fi/tyopaikat. Haastattelut toteutamme sitä mukaan, kun hyviä hakemuksia tulee. Älä siis jätä hakemuksen jättämistä viime tippaan.
Haastatteluihin kutsutaan erikseen.

Hakuaika päättyy 18.1.2022.

Tehtävää koskevat tiedustelut: Mervi Nevala puh. 040 309 8028.