Seurakunta työnantajana

Kesäpäivän pitäjä tarjoaa laaja-alaiset mahdollisuudet toteuttaa seurakuntatyötä monipuolisesti. Työyhteisössämme palvelee seurakuntalaisia lähes sata työntekijää eri aloilta.

Seurakunta on monialainen työyhteisö. Meillä työskennellään mm. hengellisessä työssä, taloushallinnossa, kiinteistöhuollon tehtävissä sekä hautausmailla kausityöntekijöinä. Työntekijämme kohtaavat seurakuntalaisia niin arjessa kuin juhlassa. Vain pieni osa työntekijöistämme työskentelee niin sanottuna virastoaikana. Monen työntekijän työaika osuu iltaan ja viikonloppuun. Kukaan meistä ei tee työtään yksin, vaan yhdessä toisten työntekijöiden ja seurakuntalaisten kanssa. Seurakunnan töissä tarvitaankin hyviä ihmissuhde-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.

Nuorisotiimin työntekijöitä jouluisissa tunnelmissa.

Avoimet työpaikat

Tule meille tekemään diakonian viransijaisuus 24.5. - 31.12.2021

Pääpaino tehtävässä on perheisin kohdistuvassa diakoniatyössä, mutta toki tehtävän runko muodostuu diakonian yhteisistä tehtävistä. Tehtävään sisältyy myös muutamia leirejä, pääset heti kesällä mukaan myös rippileiritoimintaan. Kiinnostus lähetystyöhön ja kansainväliseen diakoniaan katsotaan eduksi.

Arvostamme sosiaalisen median luontevaa käyttöä. Odotamme sinulta avointa ja tulevaisuutta rohkeasti katsovaa asennetta. Itsestään selvänä pidämme hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja yli työalarajojen sekä joustavuutta ja valmiutta tehdä yhteistyötä erilaisten verkostojen kanssa. Pidämme tärkeänä, että osaat kohdata luontevasti niin seurakuntalaiset kuin toisten ammattiryhmien edustajat.

Virkapaikka on Kuohunharjunite 22, Kangasala. Työssäsi tarvitset oman auton, sillä Kangasala on laaja kunta.

Pätevyysvaatimuksena on kirkon säädöskokoelman päätöksen nro 141 mukainen diakonian virkaan kelpoistava tutkinto. Virkaan valittavan on oltava evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Viran palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmän 502 mukainen. Virassa noudatetaan hengellisen työn työajatonta työtä koskevia määräyksiä. Virassa on 3 kuukauden koeaika. Virkaan valittavan tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Valintaprosessissa saatetaan käyttää soveltuvuustestejä.

Virkaan haetaan kirkkoHR:n sähköisellä hakemuksella. Ilmoitusten tulee olla perillä viimeistään 5.5.2021 klo 14.00.
Haastattelut pidetään 17.5., haasteluihin kutsutaan erikseen.

Lisätietoja antaa viikolla 18 johtava diakonian viranhaltija Mirja-Leena Hirvonen p. 040 3098040