Seurakunta työnantajana

Kesäpäivän pitäjä tarjoaa laaja-alaiset mahdollisuudet toteuttaa seurakuntatyötä monipuolisesti. Työyhteisössämme palvelee lähes sata työntekijää eri aloilta.

Seurakunta on monialainen työyhteisö. Meillä työskennellään mm. hengellisessä työssä, taloushallinnossa, kiinteistöhuollon tehtävissä sekä hautausmailla kausityöntekijöinä. Työntekijämme kohtaavat seurakuntalaisia niin arjessa kuin juhlassa.

Vain pieni osa työntekijöistämme työskentelee niin sanottuna virastoaikana. Monen työntekijän työaika osuu iltaan ja viikonloppuun. Kukaan meistä ei tee työtään yksin, vaan yhdessä toisten työntekijöiden ja seurakuntalaisten kanssa. Seurakunnan töissä tarvitaankin hyviä ihmissuhde-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.

Monta kättä päällekkäin rykelmässä. Värikkäät hihat.

Avoimet työpaikat - vielä on muutama kesätyöpaikka avoinna!

Tervetuloa Kangasalle, kauneimpaan ja vetovoimaisimpaan osaan Suomea! Tarjoamme sinulle paikan kehittyvässä ja aktiivisessa seurakunnassa mahtavien työkavereiden joukossa.

Tällä hetkellä haemme kesänajaksi määräaikaista Suntio-vahtimestaria sekä hautausmaa työntekijää. Hakuilmoitukset ovat erillisellä kesätyö-sivulla.

Tule töihin varhaiskasvatuksen pariin

Haluatko olla mukana tukemassa kangasalalaisten lasten kristillistä kasvatusta?
Onko sinulla sellainen elämäntilanne, että pääsisit meille välillä lyhyelläkin varoitusajalla sijaistamaan lastenohjaajia?

Etsimme varhaiskasvatuksen sijaisrinkiin lisää tekijöitä. Pääsääntöisesti työ sisältää erilaisten ryhmien mm. päiväkerhojen, avoimien perhekerhojen ja kouluikäisten harrastekerhojen ohjaamista sekä muita varhaiskasvatuksemme työtehtäviä kuten esim. hartauksia.

Katsomme hakijan eduksi 180 op laajuisen kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon (lastenohjaaja) tai muun soveltuvan tutkinnon esim. lähihoitaja. Sijaistarpeita täytettäessä kelpoisten hakijoiden lisäksi huomioimme myös ei kelpoiset hakijat.

Kaikilta sijaiseksi tulevilta vaaditaan 18 vuoden ikä ja tarkistetaan rikosrekisteritaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Valittavan henkilön on oltava ev.lut. kirkon jäsen.

Tehtävään haetaan KirkkoHR:n sähköisellä lomakkeella.

Valitsemme sijaisrinkiin henkilöitä heti sopivien hakemusten tultua. Älä siis jää epäröimään hakemuksen laittamista.
Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen esimies Tiia Ritola puh. 040 309 8050.