Avoimet työpaikat

Kesäpäivän pitäjä tarjoaa laaja-alaiset mahdollisuudet toteuttaa seurakuntatyötä monipuolisesti. Työyhteisössämme palvelee seurakuntalaisia lähes sata työntekijää eri aloilta.

Seurakunta on monialainen työyhteisö. Meillä työskennellään mm. hengellisessä työssä, taloushallinnossa, kiinteistöhuollon tehtävissä sekä hautausmailla kausityöntekijöinä.

Työntekijämme kohtaavat seurakuntalaisia niin arjessa kuin juhlassa. Vain pieni osa työntekijöistämme työskentelee niin sanottuna virastoaikana, monen työaika osuu iltaan ja viikonloppuun. Kukaan meistä ei tee työtään yksin, vaan yhdessä toisten työntekijöiden ja seurakuntalaisten kanssa. Seurakunnan töissä tarvitaankin hyviä ihmissuhde-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kangasalan seurakunnan työntekijöitä
Tule mukaan iloiseen porukkaamme!
Uusien työntekijöiden siunaaminen 3.12.2017.

Tiedottaja

Etsimme tiedottajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 25.2.2019 – 28.2.2020 toteuttamaan Kangasalan seurakunnan viestintää.

Työskentelet läheisessä yhteistyössä eri työalojemme toimijoiden kanssa ja tartut rohkeasti erilaisiin työtehtäviin. Sinulla on halu suunnitella, toteuttaa ja kehittää viestintäämme monipuolisesti sekä monikanavaisesti. Olet mukana tuottamassa erilaisia viestintämateriaaleja sekä opastat muuta henkilöstöä niiden laatimisessa. Tiedottajana osallistut henkilöstömme kokouksiin ja toimit viestinnän asiantuntijana eri työryhmissä ja verkostoissa. Viestintään liittyvien asioiden organisointi ja esillä pitäminen ovat sinulle tuttuja työtehtäviä.

Arvostamme monipuolista kokemusta aiemmista viestinnällisistä tehtävistä, sekä näkemystä ja osaamista nykyaikaisista viestinnällisistä keinoista ja niiden soveltamisesta seurakuntatyössä. Edellytämme sinun olevan intohimoinen ja aktiivinen viestinnän puolestapuhuja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vastuullista ja itsenäistä työotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja  kokemusta Adobe-julkaisujärjestelmistä sekä sosiaalisen median käytöstä. Työympäristömme on Office 365 ja olemme ottamassa käyttöön Teams-työskentelyalustan. Katsomme eduksi näiden ohjelmien käyttökokemuksen.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 28.2.2020 asti. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin viikolla yhdeksän.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työn, mahtavat työkaverit sekä mahdollisuuden toteuttaa ammatillisia näkemyksiä edistyksellisessä ilmapiirissä. Työ on määräaikainen, kokoaikainen tehtävä, jossa noudatetaan virastotyöaikaa (36,75h /viikko). Palkkaus on KirVESTES:n mukainen, vaativuusryhmä 601. Lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa 0-15 % ja henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa lisää.

Soveltuvuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto ja tehtävässä voidaan käyttää 4 kk:n koeaikaa. Valittavan on oltava evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Valintaprosessissa saatetaan käyttää soveltuvuustestejä.

Tehtävää haetaan KirkkoHRn sähköisellä lomakkeella. Haku päättyy to 14.2. klo 14.00. Haastattelut pidetään 18.2.2019. Haastateltavat kutsutaan erikseen.

Lisätietoja:

• kirkkoherra Seppo Jarva, puh. 040 309 8100, ke 6.2.19 ja to 7.2.19 klo 12–15
  • tiedottaja Tiina Mylläri, puh 040 309 8010, ke 6.2 klo 10–11, pe 8.2. klo 14–15, ma 11.2. 13–14

Hautausmaan kesätyötä tarjolla

Palkkaamme 10-14 henkilöä hautausmaiden kesätyöntekijöiksi kesäkuu-syyskuu väliselle ajalle.

Haemme 18 vuotta täyttäneitä, oma-aloitteisia ja vastuuntuntoisia henkilöitä hautausmaille kesätyöntekijöiksi. Tehtävät muodostuvat hoitohautojen ja puistoalueiden kunnostus- ja kunnossapitotöistä (mm. kukkien hoitaminen ja kastelu, nurmikon leikkaaminen työnnettävällä ruohonleikkurilla, aidanleikkuu, käytävien hoito, haravointi) ja mahdollisesti satunnaisesti kiinteistöhoitotöistä.

Työssä tarvitaan hyvä suomenkielen taito. Työ on fyysistä ulkotyötä joka säällä.
Työaika alkaa joka arkipäivä klo 7 ja päättyy ma-ke 15.30, to 15.15, pe klo 14.30.
Työntekijät sijoittuvat seurakunnan tarpeen mukaan eri hautausmaille (Itäinen eli Huutijärven hautausmaa, Kangasalan kirkonkylän hautausmaat sekä Sahalahden ja Kuhmalahden hautausmaat).

Haku alkaa 4.2.2019 ja päättyy 22.2.2019 klo 14.
Tehtävää haetaan sähköisesti kirkkoHR:n lomakkeella.

Lisätietoja antaa virka-ajalla seurakuntapuutarhuri Liisa Niemelä 040 309 8030 tai erityisammattimies Jonna Virtanen 040 309 8031.

Lapsi- ja perhetyön sijainen

Pääsisitkö meille välillä lyhyelläkin varoitusajalla sijaistamaan?

Aina silloin tällöin meihinkin iskee flunssa-aalto. Tällöin tarvitsemme pikaisesti lyhytaikaisia sijaisia. Etsimme lapsi- ja perhetyön sijaisrinkiin työntekijöitä. Työ on päiväkerho-, perhekerho- ja iltapäiväkerhotyötä.

Työ sisältää pääsääntöisesti kerhotoiminnan ohjaamista ja sen lisäksi hartauksien pitämistä sekä välipalan valmistamista. Alan koulutus katsotaan eduksi. Edellytämme kokemusta lasten parissa olemisesta.

Työ edellyttää evankelisluterilaisen kirkon jäsenyyttä sekä oman auton käyttöä.

Ennen työn aloittamista tulee hakijan esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja sähköpostilla tiia.ritola@evl.fi tai katja.kohonen@evl.fi.Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella.

Älä jää pohtimaan liian pitkään - paikat täytetään sitä mukaan, kun löydämme sopivia tekijöitä!

Lisätietoja lapsityöstämme löydät verkkosivuiltamme kohdasta Tule mukaan - Lapsille ja lapsiperheille.

Katso tästä päättyneet haut.