Seurakunta työnantajana

Kesäpäivän pitäjä tarjoaa laaja-alaiset mahdollisuudet toteuttaa seurakuntatyötä monipuolisesti. Työyhteisössämme palvelee lähes sata työntekijää eri aloilta.

Seurakunta on monialainen työyhteisö. Meillä työskennellään mm. hengellisessä työssä, taloushallinnossa, kiinteistöhuollon tehtävissä sekä hautausmailla kausityöntekijöinä. Työntekijämme kohtaavat seurakuntalaisia niin arjessa kuin juhlassa.

Vain pieni osa työntekijöistämme työskentelee niin sanottuna virastoaikana. Monen työntekijän työaika osuu iltaan ja viikonloppuun. Kukaan meistä ei tee työtään yksin, vaan yhdessä toisten työntekijöiden ja seurakuntalaisten kanssa. Seurakunnan töissä tarvitaankin hyviä ihmissuhde-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.

Monta kättä päällekkäin rykelmässä. Värikkäät hihat.

Avoimet työpaikat

Tervetuloa Kangasalle, kauneimpaan ja vetovoimaisimpaan osaan Suomea! Tarjoamme sinulle paikan kehittyvässä ja aktiivisessa seurakunnassa mahtavien työkavereiden joukossa.

Oletko sinä kaipaamamme ammattiylpeä, iloinen ja rohkeasti uusiin haasteisiin tarttuva työntekijämme?

LASTENOHJAAJA, MÄÄRÄAIKAINEN

Haluatko olla mukana tukemassa kangasalalaisten lasten kristillistä kasvatusta? Etsimme lastenohjaajaa Kangasalan seurakuntaan määräaikaiseen tehtävään ajalle 10.10.2022-31.8.2023.

Lastenohjaajan työ on laaja-alaista varhaiskasvatus- ja perhetyötä. Pääsääntöisesti työ sisältää erilaisten ryhmien mm. päiväkerhojen, avoimien perhekerhojen ja kouluikäisten harrastekerhojen ohjaamista (sis.mm. hartauksien pitämistä), sekä muita varhaiskasvatuksemme työtehtäviä. Työtä on välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävässä menestyminen vaatii omatoimisuutta, itsenäistä työotetta, sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Etsimme henkilöä, joka rohkealla otteella on mukana kehittämässä varhaiskasvatustyötä osana tiimiä. Lisäksi arvostamme tämän päivän työelämän vaatimuksia vastaavia tietotekniikka- ja sometaitoja.

Oman auton käyttö on välttämätöntä tehtävän hoitamisessa, sillä toimipisteemme sijaitsevat eri puolilla Kangasalaa.

Katsomme hakijan eduksi 180 op laajuisen kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon (lastenohjaaja) tai muun soveltuvan tutkinnon (esim. lähihoitaja, lastenhoitaja, päivähoitaja). Tutkinto ei ole pakollinen, jos hakijan muut tehtävään edellytettävät ominaisuudet täyttyvät.

Hakijan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen tulee ennen tehtävän aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, sekä ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostausta selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Tehtävä täytetään 10.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmän 402 mukaan. Peruspalkka ilman mahdollista kokemuslisää on 2092,17 e/kk. Tehtävään sovelletaan koeaikaa.

Alustavan suunnitelman mukaan haastattelut pidetään 4.10.2022. Haastatteluihin kutsutaan erikseen.

Hakuaika päättyy 30.9.2022

Tehtävää haetaan KirkkoHR:n sähköisellä lomakkeella, johon linkki löytyy tästä:

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatuksen esimies Tiia Ritola, p. 0403098050 ti 20.9. klo 16–18 ja ti 27.9. klo 11–13.