Nuorisotiimi
Seurakunnan työntekijöitä kirkon edustalla

Etsimme 1 – 2 henkilöä hautausmaalle kausityöntekijäksi

Jos olet täysi-ikäinen, omatoiminen ja vastuuntuntoinen, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö työskentelemään hautausmaillamme. Haemme kausityöntekijöitä työskentelemään ensisijaisesti hoitohautojen ja puistoalueiden kunnostus- ja kunnossapitotöissä sekä mahdollisesti satunnaisesti kiinteistöhoitotöissä.
Työ vaatii suomenkielen taidon lisäksi mm. normaalia värinäköä ja värien erottelukykyä. Työ on fyysistä ulkotyötä joka säällä.

Eduksi katsotaan puutarha-alan koulutus ja / tai alan työkokemus, mutta välttämätöntä se ei kuitenkaan ole.

Työ on kokopäivätyötä (38,75 h/vko). Työ alkaa sään 21.4.2020 ja kestää 6 kk.

Haku alkaa 20.2.2020 ja päättyy 11.3.2020 klo 14.

Tehtävää haetaan sähköisesti KirkkoHR:n lomakkeella.

Alustavan suunnitelman mukaan haastattelut järjestetään 24.3.20. Haastatteluun kutsutaan erikseen.

Lisätietoja antaa virka-ajalla erityisammattimies Jonna Virtanen 040 309 8031.

Kesätöihin hautausmaalle

Palkkaamme 10–14 henkilöä hautausmaiden kesätyöntekijöiksi kesäkuu–syyskuu väliselle ajalle.

Haemme 18 vuotta täyttäneitä, oma-aloitteisia ja vastuuntuntoisia henkilöitä hautausmaille kesätyöntekijöiksi. Tehtävät muodostuvat hoitohautojen ja puistoalueiden kunnostus- ja kunnossapitotöistä (mm. kukkien hoitaminen ja kastelu, nurmikon leikkaaminen työnnettävällä ruohonleikkurilla, aidanleikkuu, käytävien hoito, haravointi) ja mahdollisesti satunnaisesti kiinteistöhoitotöistä.

Työssä tarvitaan hyvä suomenkielen taito. Työ on fyysistä ulkotyötä joka säällä.

Työaika alkaa joka arkipäivä klo 7 ja päättyy ma–ke 15.30, to 15.15, pe klo 14.30.

Työntekijät sijoittuvat seurakunnan tarpeen mukaan eri hautausmaille (Itäinen eli Huutijärven hautausmaa, Kangasalan kirkonkylän hautausmaat sekä Sahalahden ja Kuhmalahden hautausmaat).

Haku alkaa 19.2.2020 ja päättyy 11.3.2020 klo 14.

Tehtävää haetaan sähköisesti KirkkoHR:n lomakkeella.

Alustavan suunnitelman mukaan haastattelut järjestetään viikolla 13 ja 14.

Lisätietoja antaa virka-ajalla erityisammattimies Jonna Virtanen 040 309 8031

Lapsi- ja perhetyön sijainen

Pääsisitkö meille välillä lyhyelläkin varoitusajalla sijaistamaan?

Aina silloin tällöin meihinkin iskee flunssa-aalto. Tällöin tarvitsemme pikaisesti lyhytaikaisia sijaisia. Etsimme lapsi- ja perhetyön sijaisrinkiin työntekijöitä. Työ on päiväkerho-, perhekerho- ja iltapäiväkerhotyötä.

Työ sisältää pääsääntöisesti kerhotoiminnan ohjaamista ja sen lisäksi hartauksien pitämistä sekä välipalan valmistamista. Alan koulutus katsotaan eduksi. Edellytämme kokemusta lasten parissa olemisesta.

Työ edellyttää evankelisluterilaisen kirkon jäsenyyttä sekä oman auton käyttöä.

Ennen työn aloittamista tulee hakijan esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja sähköpostilla tiia.ritola@evl.fi tai katja.kohonen@evl.fi. Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella.

Älä jää pohtimaan liian pitkään - paikat täytetään sitä mukaan, kun löydämme sopivia tekijöitä!

Lisätietoja lapsityöstämme löydät verkkosivuiltamme kohdasta Tule mukaan - Lapsille ja lapsiperheille.

Katso tästä päättyneet haut.