Seurakunta työnantajana

Kesäpäivän pitäjä tarjoaa laaja-alaiset mahdollisuudet toteuttaa seurakuntatyötä monipuolisesti. Työyhteisössämme palvelee seurakuntalaisia lähes sata työntekijää eri aloilta.

Seurakunta on monialainen työyhteisö. Meillä työskennellään mm. hengellisessä työssä, taloushallinnossa, kiinteistöhuollon tehtävissä sekä hautausmailla kausityöntekijöinä. Työntekijämme kohtaavat seurakuntalaisia niin arjessa kuin juhlassa. Vain pieni osa työntekijöistämme työskentelee niin sanottuna virastoaikana. Monen työntekijän työaika osuu iltaan ja viikonloppuun. Kukaan meistä ei tee työtään yksin, vaan yhdessä toisten työntekijöiden ja seurakuntalaisten kanssa. Seurakunnan töissä tarvitaankin hyviä ihmissuhde-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.

Nuorisotiimin työntekijöitä jouluisissa tunnelmissa.
Seurakunnan työntekijöitä kirkon edustalla.

Avoimet työpaikat

Etsimme LASTENOHJAAJAA  Kangasalan seurakuntaan määräaikaiseen tehtävään ajalle 20.1.2021 - 4.6.2021

Lastenohjaajan työ on laaja-alaista varhaiskasvatus- ja perhetyötä sekä koululaisten iltapäiväkerhon ohjaamista.  Oletko kristillisen varhaiskasvatuksen ammattilainen, pedagoginen osaaja ja haluat kehittää seurakunnan varhaiskasvatusta?

Tehtävässä menestyminen vaatii omatoimisuutta, itsenäistä työotetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Etsimme henkilöä joka rohkealla otteella on mukana kehittämässä varhaiskasvatustyötä osana tiimiä. Lisäksi arvostamme tämän päivän työelämän vaatimuksia vastaavia tietotekniikka- ja sometaitoja sekä vasun tuntemusta. Edellytämme joustavuutta työtehtävien suhteen, esimerkiksi valmiutta ns. rakettitoimintaan, satunnaisiin ilta- ja viikonlopputöihin.

Oman auton käyttö on välttämätön tehtävän hoitamisessa, sillä toimipisteemme sijaitsevat eri puolilla Kangasalaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on kirkon lapsi- ja perhetyön perustutkinto tai koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnanohjaajan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto (lähihoitaja, lastenhoitaja, päivähoitaja, lastenohjaaja, koulunkäyntiavustaja). Pätevien hakijoiden puuttuessa hyväksymme myös muut hakijat.

Hakijan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen tulee ennen tehtävän aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Tehtävä täytetään 20.1.21 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmässä 402. Peruspalkka ilman mahdollista kokemuslisää on 2012,90€. Tehtävään sovelletaan 1 kuukauden koeaika.

Alustavan suunnitelman mukaan haastattelut pidetään ti 19.1. haastatteluihin kutsutaan erikseen. Etähaastattelu Teams-sovelluksella on mahdollinen.

Hakuaika päättyy 12.1. klo 22.00.

Tehtävää haetaan KirkkoHRn sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatuksen esimies Tiia Ritola, puh. 040 309 8050 to 17.12 klo 16-18 ja to 7.1 klo 10-12.

***************************************************************************

Lapsi- ja perhetyön sijainen

Pääsisitkö meille välillä lyhyelläkin varoitusajalla sijaistamaan?

Aina silloin tällöin meihinkin iskee flunssa-aalto. Tällöin tarvitsemme pikaisesti lyhytaikaisia sijaisia. Etsimme lapsi- ja perhetyön sijaisrinkiin työntekijöitä. Työ on päiväkerho-, perhekerho- ja iltapäiväkerhotyötä.

Työ sisältää pääsääntöisesti kerhotoiminnan ohjaamista ja sen lisäksi hartauksien pitämistä sekä välipalan valmistamista. Alan koulutus katsotaan eduksi. Edellytämme kokemusta lasten parissa olemisesta.

Työ edellyttää evankelisluterilaisen kirkon jäsenyyttä sekä oman auton käyttöä.

Ennen työn aloittamista tulee hakijan esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja sähköpostilla tiia.ritola@evl.fi tai katja.kohonen@evl.fi. Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella.

Älä jää pohtimaan liian pitkään - paikat täytetään sitä mukaan, kun löydämme sopivia tekijöitä!

Lisätietoja lapsityöstämme löydät verkkosivuiltamme kohdasta Tule mukaan - Lapsille ja lapsiperheille.

Katso tästä päättyneet haut.