Etsimme vakituiseen työsuhteeseen RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ.

Meillä on myös neljä kesäteologin / -nuorisotyönohjaan paikkaa auki ensi kesälle.

Tutustu avoimiin tehtäviin ja laita hakemuksesi tulemaan allaolevien linkkien kautta.

Kangasalan seurakunnan työntekijöitä
Tule mukaan iloiseen porukkaamme!

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtävät sisältävät töitä hyvin laaja-alaisesti seurakuntamme keittiötoimen sisällä. Työ painottuu sesongin mukaan. Kesäaikana työssä näkyy erityisesti leiritoiminta ja toimipiste on tällöin leirikeskuksemme.  Läpi vuoden työ sisältää viikonloppuvuoroja. Työssäsi oma auto on välttämätön.  Työskentelet ruokapalveluesimiehen suorana alaisena ja työparinasi toimii ruokapalvelukokki.

Tehtävän vaatimuksena on ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai vastaava sekä hygieniapassi. Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään vuoden työkokemusta ruuanvalmistuksesta, lisäksi pitää olla hyvä erikoisruokavalioiden tuntemus. Tarvitset työssäsi myös jonkin verran tietokonetta, joten edellytämme sinun hallitsevan tavallisimpien ohjelmien peruskäytön (sähköposti, kalenteri, word, excel).

Haemme työtä pelkäämätöntä ja oma-aloitteista asiakaspalvelijaa. Jos työotteesi on kehittävä ja seuraat erityisesti keittiöalan uusia virtauksia, sinulla hyvät mahdollisuudet menestyä tässä tehtävässä. Itsestään selvänä pidämme, että sinulla on erittäin hyvät ihmissuhdetaidot ja pidät työskentelystä niin nuorten, vanhusten kuin toiminnassamme mukana olevien erityisryhmien kanssa. Tällainen asiakaskirjo tarkoittaa siis sitä, että yllättävimmätkään työtilanteet eivät sinua hätkäytä.

Toivomme, että pääset aloittamaan työskentelyn helmikuun alusta lukien.

Tehtävä on kokoaikainen (38,45 vko). Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus Kirvestes:n vaativuusryhmän 401 mukainen. Peruspalkka 1911,09€ sekä mahdolliset kokemuslisät. Seurakunnassamme on käytössä myös suoritukseen perustuva palkanlisä.

Tehtävää haetaan KirkkoHRn sähköisellä lomakkeella. Haastattelut pidetään 7.1.2020. Haastateltavat kutsutaan erikseen.

Hakuaika 29.11. – 13.12.2019 klo 14.00

Tehtävää koskevat tiedustelut: ke 4.12. klo 8-12 ja to 5.12. klo 11 – 16 Mervi Nevala puh. 040 309 8028

Kesäteologi /-nuorisotyönohjaaja (4 henkilöä)
määräaikaiseen virkaan Kangasalan seurakuntaan kesäksi 2020

Meillä on avoinna neljä kesäteologin /-nuorisotyönohjaajan määräaikaista virkaan kesäksi 2020. Työsuhteet alkavat viikolla 21 ja kestävät 2 – 2,5kk. Kangasalan seurakunnassa on vuonna 2020 neljätoista rippikoulua. Suurin osa leireistä pidetään hyvätasoisessa leirikeskuksessamme Pyysalossa. Pyysalon leirien lisäksi tarjoamme mahdollisuuden rippikouluun eri ympäristöissä kuten Virossa ja Lapin luonnon keskellä.

Kesäteologina ja kesänuorisotyönohjaajana olet aktiivinen toimija:

•    Rippikouluissa
•    Yleisessä seurakuntatyössä
•    Lasten leireillä
•    Nuortenilloissa

Lisäksi työ saattaa sisältää esimerkiksi laitoshartauksia ja jumalanpalvelukseen liittyviä tehtäviä. Olemme halukkaita ottamaan huomioon sinun toiveesi ja osaamisesi työnjaon suunnittelussa. Työnkuvasi muotoutuukin tämän pohjalta, painottuen kuitenkin leirityöhön.

Edellytämme, että olet konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen ja sinulla on kokemusta seurakunnassa työskentelystä – vähintäänkin olet ollut rippikoulussa isosena. Kangasala on laaja kunta, joten tarvitset oman auton.

Viran palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmässä 401.

Tehtäviä haetaan sähköisellä hakemuksella.

Haku päättyy 29.11.2019 klo 16
Haastattelut järjestetään 9.12.2019. Haastatteluun valituille ilmoitamme erikseen.
Lisätietoja: Kasvatuksen työalajohtaja Johanna Jutila, puh. 040 309 8085, ti ma 18.11. klo 15 -18 ja 26.11. klo 10 – 14.

Lapsi- ja perhetyön sijainen

Pääsisitkö meille välillä lyhyelläkin varoitusajalla sijaistamaan?

Aina silloin tällöin meihinkin iskee flunssa-aalto. Tällöin tarvitsemme pikaisesti lyhytaikaisia sijaisia. Etsimme lapsi- ja perhetyön sijaisrinkiin työntekijöitä. Työ on päiväkerho-, perhekerho- ja iltapäiväkerhotyötä.

Työ sisältää pääsääntöisesti kerhotoiminnan ohjaamista ja sen lisäksi hartauksien pitämistä sekä välipalan valmistamista. Alan koulutus katsotaan eduksi. Edellytämme kokemusta lasten parissa olemisesta.

Työ edellyttää evankelisluterilaisen kirkon jäsenyyttä sekä oman auton käyttöä.

Ennen työn aloittamista tulee hakijan esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja sähköpostilla tiia.ritola@evl.fi tai katja.kohonen@evl.fi. Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella.

Älä jää pohtimaan liian pitkään - paikat täytetään sitä mukaan, kun löydämme sopivia tekijöitä!

Lisätietoja lapsityöstämme löydät verkkosivuiltamme kohdasta Tule mukaan - Lapsille ja lapsiperheille.

Katso tästä päättyneet haut.