Tervetuloa seurakuntamme Kotikirkkokanavalle!

Kangasalan kirkon sunnuntaimessut lähetetään suorana lähetyksenä kotikirkkokanavaltamme. Tapahtumista jää myös tallenne myöhemmin katsottavaksi.

Youtube-kanavallamme voit selailla menneitä tapahtumiamme mm. Majatalo-illoista ja Raamattuluennoista. Lisäksi kuultavanasi on Kirkkiksen klinikka -podcast.

Toistaiseksi konfirmaatiomessuja ei streamata julkisesti verkkoon. Katselulinkki lähetetään kyseisen konfirmaation rippikoululaisille.

YouTube-video
Kotikirkkokanavan logo. Teksti, jossa lukee Kotikirkkokanava. Suoria lähetyksiä ja tallenteita.

Kirkkiksen klinikka -podcast

Syksyllä 2019 aloitetut podcastit löytyvät Soundcloudista. Kirkkoherramme Seppo Jarva vastailee podcasteissa saamiinsa kysymyksiin.

Sana Sanasta -raamattuopetus

Tammikuussa 2020 seurakunta aloitti yhteistyön Kansan Raamattuseuran kanssa nettipohjaisen Raamattuopetuksen tuottamiseksi. Pastori Marko Sagulinin pitämät raamattuluennot ja pienryhmille tarkoitetut raamattupiirimateriaalit löydät Youtubesta ja Soundcloudista. Nettipapin palsta tarjoaa mahdollisuuden jatkokysymyksille osoitteessa www.nettipappi.net