Tervetuloa seurakuntamme Kotikirkkokanavalle!

Suurin osa tapahtumistamme on peruttu Koronavirustilanteesta johtuen toukokuun 2020 loppuun saakka. Poikkeustilanteesta huolimatta joka sunnuntai sekä pääsiäisenä lähetämme sanajumalanpalveluksen livelähetyksenä Kangasalan kirkosta. Lisäksi muutamia muitakin tapahtumiamme on siirretty verkon välityksellä seurattavaksi. Tapahtumista jää myös tallenne myöhemmin katsottavaksi.

Youtube-kanavallamme voit selailla menneitä tapahtumiamme mm. Majatalo-illoista ja Raamattuluennoista. Lisäksi kuultavanasi on Kirkkiksen klinikka -podcast.

YouTube-video

Kotikirkkokanavan logo. Teksti, jossa lukee Kotikirkkokanava. Suoria lähetyksiä ja tallenteita.

Kirkkiksen klinikka -podcast

Syksyllä 2019 aloitetut podcastit löytyvät Soundcloudista. Kirkkoherramme Seppo Jarva vastailee podcasteissa saamiinsa kysymyksiin.

Sana Sanasta -raamattuopetus

Tammikuussa 2020 seurakunta aloitti yhteistyön Kansan Raamattuseuran kanssa nettipohjaisen Raamattuopetuksen tuottamiseksi. Pastori Marko Sagulinin pitämät raamattuluennot ja pienryhmille tarkoitetut raamattupiirimateriaalit löydät Youtubesta ja Soundcloudista. Nettipapin palsta tarjoaa mahdollisuuden jatkokysymyksille osoitteessa www.nettipappi.net