Tervetuloa seurakuntamme Kotikirkkokanavalle!

Osa Kangasalan kirkon messuista sekä kerran kuussa pidettävä Majatalo-ilta lähetetään suorana lähetyksenä kotikirkkokanavallamme sekä seurakunnan Youtube-kanavalla. Youtube-kanavallamme voit selailla lisäksi menneitä tapahtumiamme mm. Majatalo-illoista ja Raamattuluennoista. Lisäksi kuultavanasi on Kirkkiksen klinikka -podcast.

Toistaiseksi konfirmaatiomessuja ei lähetetä suorana lähetyksenä julkisesti verkkoon. Katselulinkki lähetetään kyseisen konfirmaation rippikoululaisille.

Striimattavat jumalanpalvelukset syksyllä 2020

• Su 13.9. klo 10 Riemumessu Kangasalan kirkossa.
  • La 31.10. klo 10 Victoria: Requiem, pyhäinpäivän messu Kangasalan kirkossa.
  • Su 29.11. klo 10 1. adventin messu Kangasalan kirkossa.
  • To 24.12. klo 15 Jouluaaton perhekirkko Kangasalan kirkossa.

Majatalo-illat syksyllä 2020

• Su 18.10 klo 18. “Voittajana maalissa”
  • Su 8.11. klo 18. “Suomen historian isiä”
  • La 12.12. klo 18. “Adventus Domini”

Kirkkiksen klinikka -podcast

Syksyllä 2019 aloitetut podcastit löytyvät Soundcloudista. Kirkkoherramme Seppo Jarva vastailee podcasteissa saamiinsa kysymyksiin.

Sana Sanasta -raamattuopetus

Tammikuussa 2020 seurakunta aloitti yhteistyön Kansan Raamattuseuran kanssa nettipohjaisen Raamattuopetuksen tuottamiseksi. Pastori Marko Sagulinin pitämät raamattuluennot ja pienryhmille tarkoitetut raamattupiirimateriaalit löydät www.nettipappi.net. Nettipapin palsta tarjoaa mahdollisuuden jatkokysymyksille.