Tervetuloa seurakuntamme Kotikirkkokanavalle!

Kangasalan kirkon jumalanpalveluksiin voi osallistua verkossa. Oheisen listan mukaiset jumalanpalvelukset lähetetään suorana lähetyksenä kotikirkkokanavallamme sekä seurakunnan Youtube-kanavalla. Youtube-kanavallamme voit selailla lisäksi menneitä tapahtumiamme mm. Majatalo-illoista ja Raamattuluennoista. Lisäksi kuultavanasi on Kirkkiksen klinikka -podcast.

Striimattavat tilaisuudet ja tallenteet tammikuussa 2021

Jumalanpalvelukset, messut ja hartaudet

• Su 24.1., 31.1. ja 7.2. klo 10 Messu suoratoistona Kangasalan kirkosta.

Riparikonsertti

• Su 31.1. klo 14

Jouluevankeliumi

Kangasalan serakunnan työntekijät lausuvat perinteisen jouluevankeliumin vuoden 1992 sekä UT2020 käännösten mukaan. Videot on kuvattu koronan aiheuttamien poikkeusolojen aikana loppuvuonna 2020.

Kirkkiksen klinikka -podcast

Syksyllä 2019 aloitetut podcastit löytyvät Soundcloudista. Kirkkoherramme Seppo Jarva vastailee podcasteissa saamiinsa kysymyksiin.

Sana Sanasta -raamattuopetus

Tammikuussa 2020 seurakunta aloitti yhteistyön Kansan Raamattuseuran kanssa nettipohjaisen Raamattuopetuksen tuottamiseksi. Pastori Marko Sagulinin pitämät raamattuluennot ja pienryhmille tarkoitetut raamattupiirimateriaalit löydät Sana Sanasta Youtube-kanavalta. Nettipapin palsta osoitteessa www.nettipappi.net tarjoaa mahdollisuuden jatkokysymyksille.