Tervetuloa seurakuntamme Kotikirkkokanavalle!

Kangasalan kirkon jumalanpalveluksiin voi osallistua verkossa. Oheisen listan mukaiset jumalanpalvelukset lähetetään suorana lähetyksenä kotikirkkokanavallamme sekä seurakunnan Youtube-kanavalla. Youtube-kanavallamme voit selailla lisäksi menneitä tapahtumiamme mm. Majatalo-illoista ja Raamattuluennoista.

Messu Kangasalan kirkossa su 26.9. klo 10

Hyvinvointia kristillisestä meditaatiosta

Maria King kertoo kristillisestä meditaatiosta ja lopuksi voit liittyä mukaan Psalmi-hengitys meditaatioon: "Sydämeni riemuitsee Herrasta, Herra nostaa minun pääni pystyyn." 1. Sam. 2:1. Haastattelijana citypappi Riikka Mattila.

Majataloilta su 19.9. klo 18

Yhteisvastuukonsertti: FINESTre ti 2.3. klo 18

Vanha televisio jakkaran päällä. Teksti Kotikirkkokanava.

Kirkkiksen klinikka -podcast

Syksyllä 2019 aloitetut podcastit löytyvät SoundcloudistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Kirkkoherramme Seppo Jarva vastailee podcasteissa saamiinsa kysymyksiin.

Sana Sanasta -raamattuopetus

Tammikuussa 2020 seurakunta aloitti yhteistyön Kansan Raamattuseuran kanssa nettipohjaisen Raamattuopetuksen tuottamiseksi. Pastori Marko Sagulinin pitämät raamattuluennot ja pienryhmille tarkoitetut raamattupiirimateriaalit löydät Sana Sanasta Youtube-kanavaltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Nettipapin palsta osoitteessa www.nettipappi.net tarjoaa mahdollisuuden jatkokysymyksille.