Kangasalan seurakunta järjestää vuonna 2020 kampanjan eri-ikäisten parisuhteiden hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Parisuhteen rakkaustalkoot
• on tarkoitettu eri-ikäisille aikuisille pareille ja yksilöille
• sopii monenlaisille pareille kuten avio- ja avoparit, uusparit, samaa sukupuolta olevat ja seurustelevat parit
• sopii myös parisuhteesta haaveileville
• on tapahtumasarja, johon voi tulla yksin, parina tai ystävän kanssa
• on suunniteltu hyvän mielen ja parisuhdetaitojen vahvistamiseksi.

Kaikki kampanjan tilaisuudet ovat maksuttomia ja niihin voivat osallistua kaikki aiheesta kiinnostuneet aikuiset (riippumatta suhteesta kirkkoon).

Kaikkiin tapahtumiin voi tulla myös yksin tai ystävän kanssa. Tapahtumat keskittyvät parisuhteeseen, hengelliset tapahtumat kampanjaan liittyen ovat erikseen (kuten Rakkausmessu).

Rakkausgaala 14.2.

HALATAAN – kampanja alkoi gaalalla ystävänpäivänä 14.2. klo 19-21.30 Kangasala –talossa.
Parisuhdeasioilla höystetyssä musiikkipitoisessa juhlassa esiintyivät Markus Salo, The Voice of Finland – kilpailun voittaja vuonna 2019 ja lauluyhtye Valkea. Illan juonsivat Hanna ja Ville Keskinen.

Kiitos kaikille gaalassa käyneille!

Parisuhteen kuntokartoitus

Parisuhteen kuntokartoituskeskustelut jatkuvat jälleen syksyllä 2020. Kiitokset kevään keskusteluihin osallistuneille sekä rakkaustalkkareillemme!

Parisuhteen kuntokartoitus on keskustelu, jossa kumppanit puhuvat toisilleen suunnitellun mallin mukaan. Keskustelun lopussa he arvioivat itse oman suhteensa vahvoja alueita ja kehittämiskohtia.

Kuntokartoituskeskustelu
• on parin pysähdyspaikka tutkia ”missä me mennään”
• on yksilölle tila pohtia valmiuttaan uuteen parisuhteeseen
• sisältää kysymyksiä ja tehtäviä
• kestää kolme tuntia, välillä on reilu lounastauko
• on koulutettujen rakkaustalkkareitten ohjaama
• ei sovi akuutissa kriisissä oleville.

Parisuhteen kuntokartoituskeskustelu toteutetaan yhden päivän aikana viikonloppuisin ja arkena kahden päivän aikana. Jatkamme keskusteluita jälleen syksyllä 2020.

Lisätietoja kuntokartoituksesta ja niiden vetäjistä eli rakkaustalkkareista löydät täältä.

Parisuhderemppa

Huom! Lähetämme kaikki luennot Youtube-kanavamme kautta. Teemapäivät toteutamme syksyllä 2020.

Parisuhderemppa sisältää luentoja ja teemapäiviä niiden osa-alueiden tueksi, jotka kaipaavat kehittämistä.
Luennot alkavat klo 18 ja kestävät noin tunnin, jonka jälkeen on kahvitarjoilu.

Teemapäivät kestävät klo 10—15 ja sisältävät miniluentoja, yksilötehtäviä ja keskusteluja. Omavalintainen lounastauko on klo 12-13.

Luennot ja teemapäivät ovat Kirkonkylän seurakuntakodilla, Tapulinmäki 2 ja niissä on mukana myös kaupungin työntekijöitä.

Huom! Luentojen aikataulu on muuttunut sairastapauksen vuoksi. 23.3. luento siirrettiin viikkoa myöhemmäksi 30.3.

16.3. Luento: Avaimia parisuhteen vuorovaikutukseen.
30.3. Luento: Oivalluksia parisuhteen tunnetaitoihin (piti olla alunperin 23.3.)
6.4. Luento: Kipinöitä parisuhteen kosketukseen
20.4. Luento: Virtaa parisuhteeseen

Lisätietoja parisuhderempan luennoista ja teemapäivistä löydät täältä.

Tiedustelut tapahtumista:

Perheterapeutti Arja Seppänen, 040 3098072, arja.seppanen@evl.fi