Tervetuloa isoseksi!

Ripari on jäänyt taakse. Muistoja, kokemuksia ja kavereita on saatu, mutta mitä seuraavaksi? Haluatko tulla tekemään itse rippikoululeirejä? Isostoiminta on sinua varten!

Isostoiminta Kangasalla

Parhaimmillaan seurakunnan toiminnassa mukana oleminen on kasvattavaa, opettavaa, hyödyllistä ja hauskaa. Jos rippileiri oli sinulle hyvä kokemus, älä jää paitsi vielä paremmasta. Rippikoulu paranee sitä enemmän mitä useammin se käydään.

Isostoiminta antaa sinulle erinomaisia valmiuksia erilaisiin ryhmänohjaajan tehtäviin leiri- ja pienryhmätyössä. Toimintaan kannattaa tulla, vaikkei edes haluaisi isoseksi tai kerhonohjaajaksi. Kovatasoisessa toiminnassa saaduista taidoista ja todistuksesta on varmasti hyötyä muuallakin, hauskoista kokemuksista ja uusista kavereista puhumattakaan. Illoissa ja leireillä on upea tunnelma, joka tarttuu helposti jokaiseen.

Ota seurantaan myös  @parkki.insta Instagramissa niin et missaa tiedotuksia isostoiminnasta!

Isostoiminnan syksy

Aloittavat isoset tapaavat joka toinen keskiviikko nuorisotila Parkissa klo 16.30–18.00.

Toisen vuoden isoset kokoontuvat heti aloittavien jälkeen klo 18.15-19.45.

Syksyn päivämäärät molemmille ryhmille: 9.9., 23.9., 7.10., 21.10., 4.11., 18.11. ja 2.12. Aloittavien isosten isosleiri on 23.-25.10.2020 Pyysalossa.

Lomakkeet

Isosen palkkiolomakkeen voit ladata tästä!

kädet yhdessä

nuorisopappi, seurakuntapastori