Pyhäkoulu – lapsen kokoinen kirkko

Huom! Hallituksen linjausten mukaisesti kaikki Kangasalan seurakunnan varhaiskasvatuksen päiväkerhot, avoimet perhekerhot, sekä iltaisin ja viikonloppuisin kokoontuvat Puuhakerho, Musakerho, Liikkuva perhekerho ja Perhepyhäkoulu ovat tauolla 13.4.2020 saakka. Tuolloin tilannetta tarkastellaan uudelleen.

Pyhäkoulu on lasten oma kirkkohetki. Siellä tutustutaan Raamatun kertomuksiin lapsen kielellä, lauletaan, rukoillaan, leikitään ja askarrellaan. Pyhäkoulussa lapset saavat näkyä ja kuulua. Ei tylsää istumista, vaan ihmettelyä ja yhteistä puuhaa Taivaan isän sylissä. Pyhäkouluja ohjaavat sekä seurakunnan työntekijät että vapaaehtoiset ohjaajat.

Pyhäkoulut, kevät 2020

Keidas-pyhäkoulu
(Keidasmessun yhteydessä)
Suoraman seurakuntakeskuksessa, Suoramantie 9
sunnuntaisin 26.1., 16.2., 8.3., 5.4. ja 3.5. klo 16
Ohjaajat: Hanna ja Susanna

Lasten Majatalo
(Samaan aikaan kirkossa aikuisille Majatalo)
Tapulintuvalla, Tapulintie 2
Majatalo-iltoina klo 18.
12.1., 9.2., 1.3. ja 19.4.
Ohjaajat: Seurakunnan lastenohjaajat Anu ja Sandra sekä isosia.

Eväsmessun pyhäkoulu
(Eväsmessun yhteydessä)
Sahalahden seurakuntatalolla, Kurviksenkuja 5
23.2., 22.3. ja 26.4.
Ohjaaja: Marja

Siipien suojassa - Toiminnallinen perhepyhäkoulu

Huutijärven seurakuntatalon kerhotiloissa, Alatie 11.

Siipien suojassa -illoissa kokoonnutaan koko perheen voimin yhteiseen pyhäkouluhetkeen. Raamatun kertomus, yhteistä puuhaa, vapaata leikkiä, jutustelua ja lopuksi yhteinen iltapuuro. Ei vaadita ilmoittautumista.

7.1., 4.2., 3.3., 7.4. ja 5.5.

Ohjaajina: Marja ja Anu

huovutettu lammas