Perhemessut ja -kirkot

Aarrearkkumessu Kangasalan kirkossa sunnuntaina 6.11. kello 11.
Messu kestää noin tunnin ja sen jälkeen Kirkonkylän seurakuntakodilla on maksuton keittolounas, sekä lapsille askartelua.

Perheiden tapahtumat

Askarteluilta perheille tiistaina 22.11. kello 17.30-19.00 Huutijärven seurakuntakodilla. Ei ennakkoilmoittautumista.

Joulunavaus lauantaina 3.12. kello 14.00-18.00 Suoraman srk-keskuksessa. Lisätietoa lähempänä.

Piparitalon rakennustalkoot keskiviikkona 7.12. kello 18.00 Sahalahden seurakuntatalolla. Ei ennakkoilmoittautumista. Mukaan tarvitset leivontaan sopivat vaatteet. Paikan päältä löytyy taikinat ja koristeluaineet.

Leivontailta perheille torstaina 8.12. kello 17.30-20.00 Suoraman srk-keskuksessa Ilmoittautuminen 040 309 8064/Seija ma 5.12. mennessä.

Lapsille järjestetään pyhäkoulu Keidasmessujen ja Eväsmessujen yhteydessä sekä Lasten Majatalo Majatalo-iltoina. Lisätietoa Pyhäkouluista.

Seuraa ilmoitteluamme tapahtumakalenterissamme, Facebookissa, Instagramissa, Kangasalan Sanomissa ja Sydän-Häme -lehdessä.

Pappa, mummu, äiti, isä ja kaksi lasta istuu omakotitalon puisilla rappusilla.
Työntekijä pukeutuneena varhaiskasvatuksen leijona-maskotiksi, taustalla värikkäitä valoja ja lippunauhoja