Perhemessut ja -kirkot

Aarrearkkumessu sunnuntaina 19.11.2023 kello 11.00 Kangasalan kirkossa.
Messu kestää n. tunnin ja sen jälkeen Kirkonkylän seurakuntakodilla on maksuton keittolounas, sekä lapsille askartelua tai muuta tekemistä. 
Aarrearkkumessut ovat suunnattu erityisesti lapsiperheille, saarna on usein näytelmä tai lapsia osallistava ja laulut on valittu lapset mielessä pitäen.

Kirkossa on lasten leikkihuone, jossa saa olla messun aikana, jos penkissä istuminen ei huvita. Kirkon takaosassa on myös ikäryhmittäin kirkkopusseja, jonka voi ottaa penkkiin mukaan messun ajaksi.  
 

Perheiden tapahtumat

Vauvanpäivä tapahtuma Suoraman seurakuntakodilla lauantaina 30.9. klo 13.00-15.00.
Vauvanpäivänä juhlitaan nimensä mukaisesti vauvoja. Tapahtumaan on suunnitteltu erilaisia toimintapisteitä, mm. kuvauspisteellä voit ottaa vauvastasi kuvan erilaisten rekvisiittojen kanssa, musiikkihetkessä voit käydä laulamassa yhdessä ja askartelupisteellä pääset tekemään taidetta muistoksi vauvan kanssa. Tapahtuma on ilmainen ja paikalle on tervetullut koko perhe, muistetaan kuitenkin, että vauvat ovat pääosassa.
Tervetuloa juhlimaan vauvoja!

Nukketeatteri esitys Suoraman seurakuntakodilla lauantaina 21.10. klo 14.00
Nukketeatteri Sananjalka tulee esittämään esityksen nimeltä "Sasu ja taivaanlinnut", joka on riemastuttava tarina ystävyydestä, luonnon ihmeistä ja Jumalan huolenpidosta.
Nukketeatteri Sananjalan nukkenäytelmät on suunnattu lapsille ja varhaisnuorille, mutta ne puhuttelevat kaiken ikäisiä.
Tervetuloa mukaan seikkailuun!

Pop-up joulukorttikuvaus Suoraman seurakuntakodilla perjantaina 3.11. klo 16.00-19.00
Oletko aina halunnut ottaa hienot kuvat joulukorttiin perheestäsi tai lapsistasi, mutta kaikenlaisten taustojen ja rekvisiittojen etsiminen turhauttaa? Nyt on mahdollisuus tulla ottamaan kuvat joulukorttiin ilman ylimääräistä stressiä. Pop-up joulukorttikuvaus päivänä tarjolla on kolme erilaista taustaa, joita hyödyntäen voitte ottaa haluamanne kuvat. Kuvaaminen ei maksa mitään. 

Joulun avaus Suoraman seurakuntakodilla lauantaina 2.12. klo 14.00-18.00
Jo perinteeksi muodostunut Joulun avaus tapahtuma on täällä taas. Hauskaa yhdessä oloa, mukavaa tekemistä ja jouluista naposteltavaa tarjolla jouluisissa tunnelmissa. Tarkempaa tietoa tapahtumasta lähempänä. 

Lapsille järjestetään pyhäkouluja Keidasmessujen ja Eväsmessujen yhteydessä sekä Lasten Majatalo Majatalo-iltoina. Uutuutena vuodesta 2023 lähtien Kirjepyhäkoulu. Lisätietoa Pyhäkouluista.

Seuraa ilmoitteluamme tapahtumakalenterissamme, Facebookissa, Instagramissa, Kangasalan Sanomissa ja Sydän-Häme -lehdessä.

Pappa, mummu, äiti, isä ja kaksi lasta istuu omakotitalon puisilla rappusilla.
Työntekijä pukeutuneena varhaiskasvatuksen leijona-maskotiksi, taustalla värikkäitä valoja ja lippunauhoja