Perhekirkot ja tapahtumat perheille

Perinteiset perheiden päivät Pyysalossa kesällä 2022

Uimista, saunomista, pihapelejä, nuotion ääressä istuskelua ja retkieväitä, mm. näistä on Pyysalon Perheiden päivät tehty!
Pyysalon portit ovat avoinna perheiden omatoimiseen retkeilyyn la 18.6 / la 16.7 ja la 13.8 kello 12-18

Varatkaa mukaan sään mukainen varustus (käytössä on vain ulkotilat), uinti- ja saunomisvarustus halutessanne ja omat eväät.
Pelivälineet löytyvät Pyysalosta.
Paikalla päivissä on yksi kasvatuksen työntekijä teitä ja mahdollisia kysymyksiänne varten.
Osa Perheiden päivistä on yhtä aikaa rippileirin kanssa, mutta Pyysalon piha-alueet ovat laajat.

Uusien ekaluokkalaisten koulutielle siunaaminen

Kangasalan kirkossa tiistaina 9.8.2022 kello 18.00

Tervetulleita ovat kaikki koulupolkunsa aloittavat ekaluokkalaiset ja heidän läheisensä.
Tilaisuus kestää noin puoli tuntia.
Toivomme, että lapsella olisi alttarin äärellä mukana siunaamassa kummi, tai muu hänelle läheinen aikuinen.

Vohvelikahvila Suoraman srk-keskuksella ja Vatialankulmassa

Kaikenikäisille tarkoitettu Vohvelikahvila maanantaisin klo 17.00-18.30

Suoraman srk-keskuksessa parillisilla viikoilla (22.8 alk.) Vatialankulmassa parittomilla viikoilla (29.8 alk.)

Vohveli ja kahvi/tee/mehu 2€. Tarjolla vohvelin päälle hilloa, kermavaahtoa ja sokeria.

Tervetuloa!

Aarrearkkumessut perheille

Kangasalan kirkossa noin viisi kertaa vuodessa.
Messun jälkeen maksuton lounas ja lapsille askartelua Kirkonkylän seurakuntakodilla.

Perheiden tapahtumat

Järjestämme pari kertaa vuodessa isompia lasten ja perheiden tapahtumia. Esimerkiksi Joulunavaus adventin aikaan ja Nooan Arkki-tapahtuma
kevättalvella kokoavat yhteen lapsiperheitä kauempaakin. Myös muissa seurakunnan tapahtumissa on useimmiten huomioitu lapset.

Lapsille järjestetään pyhäkoulu Keidasmessujen ja Eväsmessujen yhteydessä sekä Lasten Majatalo Majatalo-iltoina. Lisätietoa Pyhäkouluista.

Seuraa ilmoitteluamme tapahtumakalenterissamme, Facebookissa, Instagramissa, Kangasalan Sanomissa ja Sydän-Hämeen lehdessä.

Perhe istuskelemassa puisilla rappusilla.
Kuvassa varhaiskasvatuksen leijona-maskotti, taustalla värikkäitä valoja ja lippunauhoja