Avoin perhekerho

Avoimet perhekerhot ovat lasten ja vanhempien kohtauspaikkoja, joissa  yhteisen ohjelman lomassa leikitään, kahvitellaan ja vaihdetaan kuulumisia.

Kerhossa  lapset oppivat tärkeitä leikkitaitoja, jakamista ja toisen huomioimista samalla kun vanhemmat tapaavat toisiaan. Lapsen ja vanhemman yhdessäoloa ovat myös askartelut sekä kerhon päätteeksi leikkikalujen kerääminen yhteisvoimin.

Kerho sisältää ohjattua toimintaa, vapaata leikkiä oman aikuisen huolenpidossa, kahvi- ja mehutarjoilun ja pienen hartauden. Avoin perhekerho on maksuton.

Avoimiin perhekerhoihin ei tarvitse enää ilmoittautua etukäteen, poikkeuksena Vatialankulma, johon tilan koon vuoksi on ilmoittautuminen.

Avoimissa perhekerhoissa on aikuisilla vahva maskisuositus ja osallistua saa vain terveenä.

Käsihygieniasta tulee jokaisen huolehtia. Mahdollistetaan jokainen omalla toiminnallamme turvallinen kerhokausi.

Avoimet perhekerhot syksyllä 2021

Kokoontuvat viikoilla 36-49, kerhoja ei syyslomaviikolla 42. Mahdollisista kerhokohtaisista poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.

Tiistaisin:

• Pentosalissa kello 14.00 - 16.00

• Vatialankulmassa kello 17.30 - 19.30
    (Vaatii ilmoittautumisen pienemmän tilan vuoksi. Ilmoittautuminen kerhoa edeltävänä päivänä
    kello 9-15 välillä tekstiviestillä
    numeroon 040 309 8060. Ilmoita viestissä aikuisen nimi, sekä lasten määrä ja iät. Jokaiseen viestiin vastataan. Ilmoittautumisajan jälkeen ilmoittautuville emme voi taata kerhopaikkaa.)

Keskiviikkoisin:

Torstaisin:

• Suoraman seurakuntakeskuksessa kello 9.30 - 11.30

• Vatialankulmassa kello 9.30 - 11.30
    kello 9-15 välillä tekstiviestillä

• Huutijärven seurakuntakodilla kello 9.30 - 11.30

Lapsi ajaa Plaston mopolla.