Rukous - Sydämen puhetta Jumalalle

Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon.
Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa.
(Fil. 4:6–7)

Yhteiset rukoushetket

Rukoilla voi ääneen yhdessä muiden kanssa tai sanattomasti itsekseen.

Rukousaamu

Seurahuone – maanantai klo 09.00

Rauhallinen hetki rukoukselle viikon aluksi. Rukousaamu on kaikille seurakuntalaisille avoin esirukoushetki, jossa rukoillaan yhteisten ja henkilökohtaisten asioiden puolesta.

Lisätiedot: Anneli Saariaho, p. 050 573 5092.

Aamurukous

Kangasalan kirkko – keskiviikko klo 08.30

Kirkon aamurukous on kaikille avoin tuokio Raamatun, rukouksen ja virren äärellä. Lyhyen tilaisuuden jälkeen voi kiiruhtaa päivän töille tai jäädä vaihtamaan muutaman ajatuksen seurakuntalaisten kesken.

Lisätiedot: Päivi Kaikkonen, p. 040 703 556.

Ruutanan ruksa

Kodeissa – torstai klo 18.00

Ruutanan rukouspiiri on yhteiskristillinen kaikille avoin raamattu- ja rukouspiiri, jonka tarkoitus on koota Pohjois-Kangasalan kristittyjä yhteen. Haluamme kasvaa Jumalan tuntemisessa Raamatun tutkimisen ja rukouksen kautta, seurustelun sakramenttia unohtamatta. Kokoonnumme joka viikko useimmiten torstaisin klo 18.00 kodeissa Ruutanassa ja Suinulassa. Tarkat kokoontumisajat ja -paikat saat Whatsapp-ryhmässä, johon voit liittyä lähettämällä pyynnön Jyrki Mäkiölle.

Lisätiedot: Jyrki Mäkiö, p. 0405083188, jyrki.makio@gmail.com.

rukoilijat