Naisten kesken

Seurakunnassa toimii säännöllisesti kokoontuvia naisten ryhmiä. Kaikki toiminta sekä yksittäiset tapahtumat, retket ja leirit löytyvät tapahtumakalenterista.

Naisten jumppa

Merja Laaksosen vetämänä torstaisin klo 18.30 – 19.30 Vatialankulma. Energinen ryhmä sopii kaiken kuntoisille ja -ikäisille naisille. Hiki tulee taatusti pintaan ja hymy suupieliin 70-, 80-, ja 90-luvun parhaimpien discohittien tahdissa. Syyskauden ensimmäinen kokoontuminen 9.9.2021.

Kohtauspaikka – keskustelupiiri

Kuukauden toisena maanantaina Suoraman srk-kodin takkahuoneessa klo 14 – 15.30. Vetäjinä Marjatta Vuorinen ja Raija Mikkola. Syksyn 2021 kokoontumispäivät ovat 13.9. / 11.10. / 8.11. / 13.12
 

Jalat maassa, sydän taivaassa. Tuttavallisessa ja keskustelevassa ryhmässä kuullaan ryhmäläisten alustuksia itse koetuista ja elämän läheisistä aiheista. Useimmat ryhmäläiset ovat ehtineet jo eläkeikään, joten rohkeutta on kertynyt tarkastella elämää rehellisesti ja jakaa sitä luottamuksella. Uudet aikuiset naiset ovat tervetulleita ryhmään! Toivomme, että lapset jäävät kotiin, sillä pienessä kokoontumistilassa taustaääni vaikeuttaa keskustelua. 

Naisten kuntolentopallo

Ryhmä kokoontuu torstaisin Suoraman seurakuntakeskuksessa klo 18. Ryhmäänvetäjänä Marja-Liisa Mäsä. Ensimmäinen kokoontuminen 

Naisten raamattu- ja keskustelupiiri

Tutkimme yhdessä Raamattua, keskustelemme, rukoilemme ajankohtaisten asioiden ja toistemme puolesta. Kokoonnumme maanantaisin parillisilla viikoilla klo 17 Vatialan kulmassa. Syyskauden esimmäinen kokoontuminen 6.9.2021. Tervetuloa mukaan! 
Lisätiedot: Irja-Liisa Sihvonen, p. 040 568 7715.

Vaaleahiuksinen nainen katsoo kameraan ja hymyilee. Taustalla näkyy vihreää luontoa.