Kangasalan Majatalo

Kangasalan seurakunnan Majatalo-illat täyttävät Kangasalan kirkon kerran kuussa sunnuntaisin kello 18. Iltojen teemana on yhdessäolo, musiikki, rukous ja Raamatun sana. Illat juontaa gospelmuusikko Pekka Simojoki.

Lapsille on oma Lasten majatalo Perhetalossa (os. Tapulintie 2). Lasten majatalo on tarkoitettu yli 3-vuotiaille lapsille. Tarjolla on iltapalaa.

Majatalo-illat syksyllä 2020

Kangasalan kirkossa, os. Ainontie 1.

Su 6.9. "Onko se totta?"

Musavieras Roberto Brandaõ.
Puhuja Eero Junkkaala.

Su 18.10. "Voittajana maalissa"

Musavieras Ruuttunen, Lewis & Koskinen.
Puhuja Samppa Lajunen.

Su 8.11. "Suomen historian isiä"

Musavieras Ninni Poijärvi & Tommi Kalenius.
Puhuja Olli Seppänen, Kapteeni evp, ent. hävittäjälentäjä, KRS:n kouluttaja.

La 12.12. "Adventus Domini"

Musavieras Jukka Salminen ja Pyysalot.
Puhujavieras Erkki Jokinen.

Majatalot suorana lähetyksenä ja tallenteina

Majataloiltaa voi seurata suorana seurakunnan Kotikirkkokanavalla tai Youtube-sivulla. Illoista jää myös tallenne myöhemmin katsottavaksi.

Majatalon Takahuone

Avoin keskustelupiiri Majatalon jälkeen seuraavan viikon torstaina kello 18.30-20 osoitteessa Huhmarintie 36. Teekupposen ja nyyttikestien äärellä juttelua menneen Majatalon aiheesta. Illan aikana myös luetaan Raamattua, rukoillaan ja lauletaan yhdessä.

Lisätietoja Facebookissa Majatalon Takahuone sekä aluevastaava.kirkonkyla@gmail.com.

Pekka Simojoki, Riikka Mattila ja Päivi Mansikka-aho Majataloillassa Kangasalan kirkossa.
Staff-kuoro laulaa Kangasalan kirkossa.
Staff-kuoro johtajanaan Jukka Heroja.