Perhetalon Puutarhajuhlat

Perhetalon Puutarhajuhlat

Perhetalo

Hyvää ruokaa, livemusiikkia ja rentoa oleilua.
Puutarhajuhlat jakautuvat kahteen osaan: klo 11.30-14 & klo 19-22. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Voit tulla paikalle puutarhajuhliin joko suoraan tai luomakunnan messun jälkeen ja voit osallistua joko päivä- tai iltaohjelmaan tai molempiin.

Puutarhajuhlien iltapäivä 11.30-14:

Tarjolla päivällä on mm. suolaisia ja makeita vohveleita satokauden täytteillä. Livemusiikista vastaa a cappella-lauluyhtye Valkea! Lapsille ja aikuisille on tarjolla omia pieniä puuhanurkkauksia. Voit myös esimerkiksi pelailla omatoimisesti pihapelejä ja tutustua uuteen juhlissa paljastettavaan alttaritauluun.

Puutarhajuhlien ilta klo 19-22 on suunnattu erityisesti perheen aikuisille:

- juustoja, viiniä & muita herkkuja
- livemusiikkia, esiintymässä Trio Sointu
- nappaa mukaan kaveri tai kumppani ja tule fiilistelemään pimeneviä kesäiltoja!

Halutetessasi tuo mukanasi kirkkoon (tai suoraan Perhetalolle) omalta pihalta tai luonnosta kerätty kukkakimppu. Kimput toimivat koristuksena (tuothan kukat esimerkiksi kierrätyslasipurkissa) ja voimme myös opetella tekemään niistä upeita seppeleitä.

Paikalla myös ekokassien ompelupiste, lasipurkkien maalauspiste ja verhojen kierrätyspiste. Tuo kierrätykseen verhot ja ota mukaasi toiset - saat syksyksi uudet, kivat syysverhot! Lasipurkkien maalausta varten kannattaa tuoda esimerkiksi kierrätyslasipurkki.

Tervetuloa!

Sahalahden kirkko

Messu Sahalahden kirkossa

Liturgi: Kari Mikkonen, Kanttori: Tarja Sillanpää