Messu Kangasalan kirkossa

Messu Kangasalan kirkossa Kangasalan kirkko

Tervetuloa luomakunnan sunnuntain messuun!

Liturgi: Elina Oksanen, Kanttori: Janne Kyrönlahti, Kolehti: Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävien kautta.

Luomakunnan messun jälkeen Perhetalolla vietetään puutarhajuhlia. Voit tuoda messuun tullessasi mukanasi pihalta tai luonnosta keräämäsi kukkakimpun (esimerkiksi kierrätyslasipurkissa). Koristellaan kirkko messun ajaksi kimpuilla ja sen jälkeen voimme puutarhajuhlilla opetella tekemään niistä upeita kukkaseppeleitä.

Katso lisätietoja Perhetalon puutarhajuhlista

Tule mukaan auttamaan ikäihmisiä!

Ovatko vanhukset lähellä sydäntäsi? Tule mukaan kehittämään toimintaa yhdessä diakoni Johanna Kohosen ja suunnitteluryhmän kanssa.

Seurahuone

Käsityöpiiri Näppituntuma

Näppituntuma, käsitöiden ja lähetyksen ystävät kokoontuvat.

Seurahuone

Avoin Raamattupiiri

Kaikille seurakuntalaisille avoin raamattupiiri. Vetäjänä Markku Huikkola.