Isoskoulutus

Nuorisotila Parkki

Isoskoulutus nuorisotila Parkissa joka toinen keskiviikko.

Isoskoulutusryhmiä on kaksi. Vuonna 2017 rippikoulunsa käyneet kokoontuvat omana, uusien isosten ryhmänä. Kaikki vanhemmat ikäluokat vanhojen isosten ryhmänä.

Uudet isoset klo:16.30 - 18.00
Vanhat isoset klo:18.15 - 19.45

Isoskoulutuksessa opetellaan ryhmäytymisen ja ryhmän ohjaamisen perustaitoja, leirielämään ja sosiaalisiin suhteisiin liittyviä asioita sekä kristillisen uskon perusasioita ja niistä keskustelemista. Koulutuksen suoritettuaan siitä saa todistuksen.

Kangasalan kirkko

Analoginen taidekahvila ja Mystiikan messu

Outoa ja kummallista - huitaisee sopivasti yli hilseen! Fuusiojazz x taidetta x syvään päätyyn uppoava messu.

Ranta-Einola

Ranta-Einolan Raamattupiiri

Avoin ilta Raamatun ja rukouksen äärellä. Vetäjinä Pirjo Riihelä ja Marja-Riitta Heiskanen.

Nuorisotila Parkki

Sana Sanasta -raamattuluento

Luentosarja pureutuu syvälle Raamatun kiehtovaan maailmaan. Viikoittain toistuva opetuskokonaisuus on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu mahdollisuus opiskella Raamattua perusteellisesti. Tervetuloa tekemään oivalluksia Sanan äärellä!