Kangasalan kirkko

Ainontie 1 , 36200 Kangasala

Kangasalan kirkko ja hautausmaan puita.

Jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10. Muuna aikana avoinna tapahtumien yhteydessä sekä sopimuksen mukaan.

Kangasalan kirkko on vuonna 1767 valmistunut harmaakivikirkko. Kangasalan kirkon historian vaiheita löydät artikkelista Kangasalan kirkko.

Katso tästä Kangasalan kirkon esittelyvideo.

Step inside the Kangasala church to learn more about its rich history and beautiful interior!

Esteetön kirkko

Kirkkosaliin on esteetön kulku. Salissa on induktiosilmukka sekä laadukas esitystekniikka. Istumapaikkoja on 800 henkilölle.

Tilan varaukset Kirkkoherranvirastosta.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Kangasalan vanha hautausmaa

Ainontie 1, 36200 Kangasala

Sana Sanasta -raamattuluento

Luentosarja pureutuu syvälle Raamatun kiehtovaan maailmaan. Viikoittain toistuva opetuskokonaisuus on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu mahdollisuus opiskella Raamattua perusteellisesti. Tervetuloa tekemään oivalluksia Sanan äärellä!

Ainontie 1, 36200 Kangasala

Pappi tavattavissa

Tule, kun kaipaat kuuntelijaa, haluat keskustella papin kanssa tai haluat ripittäytyä.