Koronaviruksen vaikutukset seurakunnan toimintaan

Koronaviruspandemia vaikuttaa Kangasalan seurakunnan toimintaan. Seurakunnassa seurataan tilannetta ja viranomaisten ohjeita tiiviisti. Kaikki toiminta järjestetään viranomaisten linjausten mukaisesti ja kaikessa toiminnassa huomioidaan turvallisuus. Tällä sivustolla kerrotaan ohjeita tapahtumiin ja seurakunnan toimintaan osallistuville. Sivusto on päivitetty 30.11.2020.

Kokoava toiminta tauolle

Seurakunnan kokoava toiminta siirtyy ennenaikaiselle joulutauolle. Epidemiatilanteen heikentymisen johdosta kaikki kokoava toiminta on tauolla 1.-21.12. Ajantasaisen tiedon mahdollisista tilaisuuksista löytää seurakunnan kotisivuilta. Jumalanpalvelukset toimitetaan keväästä tutulla tavalla ilman seurakuntalaisia. Jumalanpalvelukset striimataan ja niihin voi osallistua kotisivujen kotikirkkokanavan välityksellä. Lisätietoa esim. kirkollisista toimituksista saa kirkkoherranvirastosta.

Mitä haluat kysyä?

Koska epidemiatilanne ja osallistumisohjeistukset muuttuvat ajan myötä, kannattaa aktiivisesti seurata seurakunnan verkkosivuja. Voit myös lähettää kysymyksen meille palautelomakkeella. Jättämällä yhteystietosi voimme ottaa sinuun yhteyttä.