Seurakunta työnantajana

Kesäpäivän pitäjä tarjoaa laaja-alaiset mahdollisuudet toteuttaa seurakuntatyötä monipuolisesti. Työyhteisössämme palvelee seurakuntalaisia lähes sata työntekijää eri aloilta.

Seurakunta on monialainen työyhteisö. Meillä työskennellään mm. hengellisessä työssä, taloushallinnossa, kiinteistöhuollon tehtävissä sekä hautausmailla kausityöntekijöinä. Työntekijämme kohtaavat seurakuntalaisia niin arjessa kuin juhlassa. Vain pieni osa työntekijöistämme työskentelee niin sanottuna virastoaikana. Monen työntekijän työaika osuu iltaan ja viikonloppuun. Kukaan meistä ei tee työtään yksin, vaan yhdessä toisten työntekijöiden ja seurakuntalaisten kanssa. Seurakunnan töissä tarvitaankin hyviä ihmissuhde-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.

Nuorisotiimin työntekijöitä jouluisissa tunnelmissa.
Seurakunnan työntekijöitä kirkon edustalla.

Avoimet työpaikat

Kiinteistöpäällikkö

Nyt on tarjolla haastava ja mielenkiintoinen tehtävä. Kangasalan ja Ylöjärven seurakunnat hakevat yhteistä kiinteistöpäällikköä vastaamaan molempien seurakuntien kiinteistötoimista määräaikaisesti  vuosina 2021 - 2023. Molemmissa seurakunnissa on omat tehtävät ja ne täytetään siten, että niistä tulee yhteensä täysi työaika.

Tehtäväkenttä on laaja: Kangasalan seurakunnassa on kolme kirkkoa ja leirikeskus. Ylöjärvellä on neljä kirkkoa ja kaksi leirikeskusta. Lisäksi molemmissa seurakunnissa on useita seurakuntataloja sekä muita toimitiloja.

Työsarkaa riittää isoista uudis- ja korjaushankkeista pieniin pintaremontteihin. Kiinteistöpäällikkönämme vastaat kiinteistöjen ylläpidosta. Hallitset työn organisoinnin sekä rakennushankkeiden hankesuunnittelun, kilpailutuksen ja valvonnan. Osaat laatia kiinteistötoimen talousarvion ja seurata sitä. Esittelet itsenäisesti hallintoelimissä kiinteistötoimen asiat. Työtapasi eri sidosryhmien kanssa on rakentava. Eniten toivomme sinulta innovoivaa työotetta sekä strategista silmää tulevaisuuden tilatarpeidemme ratkaisemiseksi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kannustavan työyhteisön ja itsenäisen tehtävän.

Lisätietoja tehtävästä antavat Kangasalan hallintokappalainen Henri Lehtola tai Ylöjärven vs. talousjohtaja Tarja Suni tiistaina 6.10. klo 14 – 17 ja perjantaina 9.10. klo 9 – 12. Henrin tavoitat numerosta 040 309 8110 ja Tarjan numerosta 044 786 8102.

Valitun henkilön tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Hakijalta edellytämme vähintään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK), tai sitä edeltävää opistoasteen tutkintoa. Arvostamme monipuolista kokemusta kiinteistötoimesta ja osoitettua taitoa projektijohtamisesta.

Toivomme sinun esittävän palkkatoivomuksen. Valintaa tehdessämme saatamme käyttää soveltuvuusarviointia. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti kirkkoHRn kautta 18.10.2020 mennessä.  Huomaa, että riittää kun täytät hakemuksen jommankumman seurakunnan sivuilla.
​​​​​​​
Haastattelut pidetään torstaina 5.11.2020 Kangasalan kirkossa. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan aika torstaina 22.10.2020.

********************************************************************

Lapsi- ja perhetyön sijainen

Pääsisitkö meille välillä lyhyelläkin varoitusajalla sijaistamaan?

Aina silloin tällöin meihinkin iskee flunssa-aalto. Tällöin tarvitsemme pikaisesti lyhytaikaisia sijaisia. Etsimme lapsi- ja perhetyön sijaisrinkiin työntekijöitä. Työ on päiväkerho-, perhekerho- ja iltapäiväkerhotyötä.

Työ sisältää pääsääntöisesti kerhotoiminnan ohjaamista ja sen lisäksi hartauksien pitämistä sekä välipalan valmistamista. Alan koulutus katsotaan eduksi. Edellytämme kokemusta lasten parissa olemisesta.

Työ edellyttää evankelisluterilaisen kirkon jäsenyyttä sekä oman auton käyttöä.

Ennen työn aloittamista tulee hakijan esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja sähköpostilla tiia.ritola@evl.fi tai katja.kohonen@evl.fi. Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella.

Älä jää pohtimaan liian pitkään - paikat täytetään sitä mukaan, kun löydämme sopivia tekijöitä!

Lisätietoja lapsityöstämme löydät verkkosivuiltamme kohdasta Tule mukaan - Lapsille ja lapsiperheille.

Katso tästä päättyneet haut.