Avoimet työpaikat

Kesäpäivän pitäjä tarjoaa laaja-alaiset mahdollisuudet toteuttaa seurakuntatyötä monipuolisesti. Työyhteisössämme palvelee seurakuntalaisia lähes sata työntekijää eri aloilta.

Seurakunta on monialainen työyhteisö. Meillä työskennellään mm. hengellisessä työssä, taloushallinnossa, kiinteistöhuollon tehtävissä sekä hautausmailla kausityöntekijöinä.

Työntekijämme kohtaavat seurakuntalaisia niin arjessa kuin juhlassa. Vain pieni osa työntekijöistämme työskentelee niin sanottuna virastoaikana, monen työaika osuu iltaan ja viikonloppuun. Kukaan meistä ei tee työtään yksin, vaan yhdessä toisten työntekijöiden ja seurakuntalaisten kanssa. Seurakunnan töissä tarvitaankin hyviä ihmissuhde-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.

Nuorisotiimi
Seurakunnan työntekijöitä kirkon edustalla

Tule meille kesätöihin!

Haemme Kangasalan kirkkoon opasta ajalle 1.7.-31.7.2020.

Työhön kuuluu kirkon esittelemisen lisäksi kirkon siistimistä.

Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, asiakaspalvelutaitoja ja rohkeutta käyttää vieraita kieliä. Toivomme, että sinulla on erittäin hyvä paikallistuntemus. Oppaan tulee tutustua Kangasalan seurakunnan ja kirkon historiaan ja nykyhetkeen. Annamme oppaalle koulutusta ja opastusmateriaalia.

Tehtävä on osa-aikainen ja päivittäinen työaika on 6,5 tuntia maanantaista perjantaihin klo 10.45 - 17.15.
Palkkaus on Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaan, vaativuusryhmän mukaisesta kuukausipalkasta 84 %  (1299,61 € kk).

Hakuaika päättyy perjantaina 12.6.2020.

Työhön haetaan KirkkoHR:n sähköisellä lomakkeella.

**************************************************************

Lapsi- ja perhetyön sijainen

Pääsisitkö meille välillä lyhyelläkin varoitusajalla sijaistamaan?

Aina silloin tällöin meihinkin iskee flunssa-aalto. Tällöin tarvitsemme pikaisesti lyhytaikaisia sijaisia. Etsimme lapsi- ja perhetyön sijaisrinkiin työntekijöitä. Työ on päiväkerho-, perhekerho- ja iltapäiväkerhotyötä.

Työ sisältää pääsääntöisesti kerhotoiminnan ohjaamista ja sen lisäksi hartauksien pitämistä sekä välipalan valmistamista. Alan koulutus katsotaan eduksi. Edellytämme kokemusta lasten parissa olemisesta.

Työ edellyttää evankelisluterilaisen kirkon jäsenyyttä sekä oman auton käyttöä.

Ennen työn aloittamista tulee hakijan esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja sähköpostilla tiia.ritola@evl.fi tai katja.kohonen@evl.fi. Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella.

Älä jää pohtimaan liian pitkään - paikat täytetään sitä mukaan, kun löydämme sopivia tekijöitä!

Lisätietoja lapsityöstämme löydät verkkosivuiltamme kohdasta Tule mukaan - Lapsille ja lapsiperheille.

Katso tästä päättyneet haut.