Etsimme vakituiseen työsuhteeseen SUNTIOTA.

Tutustu avoimiin tehtäviin ja laita hakemuksesi tulemaan allaolevien linkkien kautta.

Kangasalan seurakunnan työntekijöitä
Tule mukaan iloiseen porukkaamme!

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen SUNTIOTA

Tehtävään sisältyy suntion tehtävät kaikissa Kangasalan seurakunnan kirkoissa, siunauskappelissa sekä kaikissa muissa seurakunnan rakennuksissa.  Suntion työhön kuuluu valmistelua erilaisia tilaisuuksia varten, huolehtia toimitilojen puhtaudesta sekä tähän liittyvä kokonaisvaltainen kiinteistöistä huolehtiminen. Lisäksi suntiomme huolehtivat kiinteistöjen ulkoalueiden kunnossapidosta.  Työssä tarvitsee omaa autoa.

Tehtävään sisältyy asiakaspalvelua, neuvontaa ja opastusta. Tehtävä edellyttää vastuullisuutta, omatoimisuutta, asiakaspalvelulähtöisyyttä sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Työssä menestymisen edellytys on hyvä töiden organisointikyky ja ajanhallinta. Suntiot kohtaavat työssään paljon seurakuntalaisia, vapaaehtoisia sekä seurakunnan työntekijöitä. Odotammekin, että suntioillamme on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Hakijalla tulee olla suntion koulutus ja/tai käytännön ammattitehtävistä hankittua työkokemusta. Voimme huomioida myös hakijat, jotka ovat valmiita työn ohella kouluttautumaan oppisopimuksella suntioksi, mikäli muut edellytykset täyttyvät.

Työaika sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä työskentelyä juhlapyhinä.

Toivomme, että pääset aloittamaan työskentelyn maaliskuun alusta lukien.

Tehtävä on kokoaikainen (38,45 vko).

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus Kirvestes:n vaativuusryhmän 402 mukainen. Peruspalkka 1983,15€ sekä mahdolliset kokemuslisät. Seurakunnassamme on käytössä myös suoritukseen perustuva palkanlisä.

Tehtävää haetaan KirkkoHRn sähköisellä lomakkeella, johon linkki löytyy Kangasalan seurakunnan nettisivuilta: Kangasalan seurakunta / työpaikat

Linkki sähköiseen lomakkeeseeen löytyy tästä.

Alustavan suunnitelman mukaan haastattelut pidetään 4.2.2020. Haastateltavat kutsutaan erikseen.
Hakuaika 7.1. - 26.1.20 klo 14.00. Tehtävää koskevat tiedustelut: ma 13.1. klo 12 - 16 ja to 16.1. klo 8 - 12 Mervi Nevala puh. 040 309 8028

Lapsi- ja perhetyön sijainen

Pääsisitkö meille välillä lyhyelläkin varoitusajalla sijaistamaan?

Aina silloin tällöin meihinkin iskee flunssa-aalto. Tällöin tarvitsemme pikaisesti lyhytaikaisia sijaisia. Etsimme lapsi- ja perhetyön sijaisrinkiin työntekijöitä. Työ on päiväkerho-, perhekerho- ja iltapäiväkerhotyötä.

Työ sisältää pääsääntöisesti kerhotoiminnan ohjaamista ja sen lisäksi hartauksien pitämistä sekä välipalan valmistamista. Alan koulutus katsotaan eduksi. Edellytämme kokemusta lasten parissa olemisesta.

Työ edellyttää evankelisluterilaisen kirkon jäsenyyttä sekä oman auton käyttöä.

Ennen työn aloittamista tulee hakijan esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja sähköpostilla tiia.ritola@evl.fi tai katja.kohonen@evl.fi. Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella.

Älä jää pohtimaan liian pitkään - paikat täytetään sitä mukaan, kun löydämme sopivia tekijöitä!

Lisätietoja lapsityöstämme löydät verkkosivuiltamme kohdasta Tule mukaan - Lapsille ja lapsiperheille.

Katso tästä päättyneet haut.