Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kahta taloushallinnon asiantuntijaa: Kirjanpitäjä-palkanlaskijaa sekä taloussihteeriä.

Tutustu avoimiin tehtäviin ja laita hakemuksesi tulemaan allaolevien linkkien kautta.

Kangasalan seurakunnan työntekijöitä
Tule mukaan iloiseen porukkaamme!

Kirjanpitäjä-palkanlaskija sekä taloussihteeri

Meillä on seurakunnassa pieni taloushallinnon tiimi , jota olemme nyt kehittämässä. Tiimissä on talousjohtajan ja henkilöstöpäällikön lisäksi kaksi talouden asiantuntijaa: kirjanpitäjä-palkanlaskija ja taloussihteeri. Kirkon palvelukeskuksen (Kipa) kanssa teemme kirjanpidon, myyntilaskutuksen, ostoreskontran ja palkanlaskennan osalta yhteistyötä.

Molemmat tehtävänkuvat tulevat vielä tarkentumaan, haluamme yhdessä muokata tehtäviä myös sinun vahvuuksien ja mielenkiinnon mukaan. Toki tiedostamme, että taloushallinnon töissä tehtävälle asettavat rajat arkiset rutiinit, kuten osto- ja myyntireskontran valvonta, maksatukset, täsmäytykset ja muut toistuvat työt.

Kirjanpitäjä-palkanlaskija toimii kirjanpidon yhteyshenkilönä Kipan ja seurakunnan välillä. Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää, että sinulla on sekä aiempaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä että työtä tukeva taloushallinnon koulutus, esim. merkonomi, tradenomi. Arvostamme pitkäjänteistä ja itsenäistä työskentelyotetta sekä halua kantaa vastuuta taloushallinnon kokonaisuudesta. Tehtävään suunnitellaan liitettävän kevään 2020 aikana palkkayhdyshenkilön tehtävät. Tämän johdosta tehtävään valittavalta odotamme, että työehtosopimuksen soveltaminen on tuttua.  Odotamme, että saat pienellä preppauksella palkkayhdyshenkilön asiat haltuusi ja kykenet yhdessä henkilöstöpäällikön kanssa ratkomaan palkkoihin liittyviä kysymyksiä. Palkanlaskenta on aikataulutettu, kerta toisensa jälkeen toistuva pienoisprojekti, jonka langat on oltava hallussa. Siksi edellytämme, että pystyt itsenäisesti hallitsemaan molempiin tehtävän osa-alueisiin liittyviä kokonaisuuksia ja kestät jatkuvia deadlinejä.

Taloussihteerinä vastaat seurakunnan myynti- ja ostolaskutuksesta sekä toimit kirjanpitäjän sijaisena. Tehtävän haltuunottoa auttaa tuntemus taloushallinnon sähköisistä järjestelmistä (mm. ostolaskut). Myös taloussihteeriltämme edellytämme taloushallinnon koulutusta, esim. merkonomi, tradenomi. Taloussihteerin haussa huomioimme myös opintojensa loppuvaiheessa olevat hakijat. Taloussihteerimme osallistuu myös kirkkoherranviraston ja taloustoimiston asiakaspalveluun, siksi tehtävässä edellytetään vaativaan asiakaspalvelutyöhön sopivaa asennetta. Taloussihteerin tehtäviin kuuluu myös muita hallinnon avustavia tehtäviä, esim. arkistonhoito.

Kuten aina taloushallinnon tehtävissä molemmissa tehtävissä menestymistä auttaa se, että olet tarkka ja huolellinen sekä omaat positiivisen ja periksiantamattoman asenteen työntekoon. Toimintaotteeltasi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot. Arvostamme halua ja kykyä uuden oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen. Edellytämme hyviä tietoteknisiä taitoja.

Molemmat tehtävät ovat toistaiseksi voimassaolevia, kokoaikaisia tehtäviä, jossa noudatetaan virastotyöaikaa (36,75h /viikko). Meillä on käytössä liukuva työaika.  Palkkaus on KirVESTES:n mukainen: kirjanpitäjä-palkanlaskija tehtävän vaativuusryhmä 503 (peruspalkka 2 467,00 €) taloussihteeri vaativuusryhmä 502 (peruspalkka 2345,76€).  Lisäksi maksetaan KirVESTES:n mukaista vuosisidonnaista palkanosaa sekä henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa lisää.

Tehtävissä on 6 kk:n koeaika. Molemmissa tehtävissä työn aloitus 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 22.11. klo 12. Tehtävään haetaan KirkkoHR:n sähköisellä lomakkeella. Molempiin tehtäviin on oma hakulomake:

Kirjanpitäjä-palkanlaskija

Taloussihteeri

Haastattelut järjestetään kolmena päivänä: 26.11. / 28.11. / 29.11. Haastatteluihin kutsuttaville ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Sari Lehtinen puh. 040 309 8009 torstaina 14.11. klo 9 - 13 ja keskiviikkona 20.11. klo 13 - 15.

Lapsi- ja perhetyön sijainen

Pääsisitkö meille välillä lyhyelläkin varoitusajalla sijaistamaan?

Aina silloin tällöin meihinkin iskee flunssa-aalto. Tällöin tarvitsemme pikaisesti lyhytaikaisia sijaisia. Etsimme lapsi- ja perhetyön sijaisrinkiin työntekijöitä. Työ on päiväkerho-, perhekerho- ja iltapäiväkerhotyötä.

Työ sisältää pääsääntöisesti kerhotoiminnan ohjaamista ja sen lisäksi hartauksien pitämistä sekä välipalan valmistamista. Alan koulutus katsotaan eduksi. Edellytämme kokemusta lasten parissa olemisesta.

Työ edellyttää evankelisluterilaisen kirkon jäsenyyttä sekä oman auton käyttöä.

Ennen työn aloittamista tulee hakijan esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja sähköpostilla tiia.ritola@evl.fi tai katja.kohonen@evl.fi. Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella.

Älä jää pohtimaan liian pitkään - paikat täytetään sitä mukaan, kun löydämme sopivia tekijöitä!

Lisätietoja lapsityöstämme löydät verkkosivuiltamme kohdasta Tule mukaan - Lapsille ja lapsiperheille.

Katso tästä päättyneet haut.