Tervetuloa seuraamaan lähetyksiä ja katsomaan tallenteita!

Kotikirkkokanavalta löydät seurakunnan omia suoria lähetyksiä sekä videotallenteita. Kuvauksesta ja ohjauksesta vastaa seurakunnan oma vapaaehtoisista koostuva Mediatiimi Ismo Santapukin /Ristimediat johdolla. Olet myös tervetullut mukaan mediatiimiin ja seurakunnan vapaaehtoistoimintaan!

Aikaisempia tallenteita löydät seurakunnan YouTube-kanavalta

Ystävien Majatalo

Kauneimpien joululaulujen Majatalo

Riemumessun Majatalo

Uusien laulujen Majatalo

YouTube-video

Kotikirkkokanavan logo. Teksti, jossa lukee Kotikirkkokanava. Suoria lähetyksiä ja tallenteita.

Raamattuluennot

Marko Sagulinin raamattuluennot ovat torstaisin klo 18 Parkissa. Luennot katsottavissa jälkikäteen tallenteina.

UUTTA: Helmikuussa 2018 alkanut Marko Sagulinin raamattuluentosarja kirkkovuoden teksteistä on kuultavana äänitiedostona SoundCloud-palvelimen kautta. Löydät äänitiedostot tästä linkistä.

Kirkkovuoden tekstien nauhoitteet tulevat myöhemmin tuttuun tapaan myös tälle sivulle sekä seurakunnan YouTube-kanavalle.

YouTube-video

Kaikki aikaisemmat Apostolien teot löydät täältä.