Materiaalipankki

Tälle sivulle kootaan seurakunnassa aktiivisesti toimiville vapaaehtoisille suunnattua materiaalia.

Kangasalan seurakunnassa on perinteisesti toiminut paljon vapaaehtoisia. Arvostamme erilaisuutta ja monipuolisuutta - toiminta on laajaa ja monimuotoista.

Luomme parhaillaan toimintamalleja ja ohjeistuksia vapaaehtoisille ryhmien vetäjille. Toimintamallien suunnitteluun osallistuvat sekä työntekijät että vapaaehtoiset aluevastaavat. Sitä mukaa kun materiaalia valmistuu, julkaisemme sitä näillä sivuilla.

kyniä
  • Kun aloitat Kangasalan seurakunnan vapaaehtoisena, vapaaehtoiskoordinaattori tai tehtävästä vastaava työntekijä haastattelee sinut.
  • Saat kaikkiin tehtäviin tarvittavan perehdytyksen.
  • Kaikki vapaaehtoisemme kuuluvat vapaaehtoisrekisteriin - tai ainakin kaikkien pitäisi kuulua! Jos olet aloittanut tehtävässäsi jo ennen rekisterin perustamista, voit liittyä näillä sivuilla.
  • Rekisteriin kuuluminen on tärkeää: vapaaehtoisten määrä vaikuttaa esimerkiksi budjetin suunnitteluun. Myös vakuutusten takia on hyvä kuulua rekisteriin.
  • Rekisterin kautta saamme paremman kokonaiskuvan siitä, mitä kaikkea seurakunnassamme tehdään vapaaehtoisvoimin.
  • Kaikki rekisteriin kuuluvat vapaaehtoiset saavat vapaaehtoistoiminnan uutiskirjeen kuukausittain sähköpostiinsa. Uutiskirjeessä kerrotaan ajankohtaisista asioista, mm. koulutuksista, virkistyksistä ja tapahtumista.
  • HyväTeko-kampanja ei vaadi rekisteriin liittymistä eikä alkuhaastatteluja - osa tehtävistä vaatii kuitenkin ilmoittautumisen