Omaa paikkaa etsimässä?

Onko nuortentoiminta jo taakse jäänyttä elämää? Aikuisuus ja opiskelu häämöttävät edessä tai ovat jo todellisinta totta? Löydä oma paikkasi seurakunnan nuorten aikuisten ja opiskelijoiden toiminnasta!

K-18-illat

K-18-illat noin kerran kuussa perjantaisin klo 18–23 nuorille aikuisille. Tapahtumapaikkana on tunnelmallinen Suoraman seurakuntakeskuksen takkahuone, jossa kokoonnutaan yhteisen teeman, keskustelun, Raamatun ja rukouksen äärelle. Tarjoilu nyyttäriperiaatteella. Illan aikana myös mahdollisuus saunoa!

Lisätietoja: Anni Janger p. 040 824 3406, annijanger@hotmail.com, FB: K-18-ilta

Narikka-illat

Kevään narikkaillat ovat päättyneet. Lisätietoja tulevista illoista myöhemmin.

Muuta nuorille aikuisillekin sopivaa toimintaa löytyy myös muista osioista!

Esimerkiksi Aikuisille, Liikunnan merkeissä ja Jumalanpalveluselämä -osioista löytyy lisää vaihtoehtoja.

Tervetuloa mukaan!

Toimintaa muualla

UUSI VERSO on Tampereen seurakuntayhtymän alla toimiva nuorten aikuisten yhteisö. Yhteisön suurin ja näkyvin toimintamuoto on Varikkomessu, joka kokoaa yhteen ihmisiä niin Tampereelta kuin sen ympäristökunnista. Messun jälkeen tarjolla niin kirkkokahvit kuin mahdollisuus jäädä rukouspalveluun. Lähde tutustumaan Uuden Verson toimintaan yksin tai kaverin kanssa!

tikkataulu