Kangasalan seurakunnan toiminta alueittain

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Kangasalan seurakunnan toimintaan omalla alueellasi!

Aluevastaavat ovat vapaaehtoisia, jotka ovat toimineet pitkään omalla alueellaan eri kylillä. Heillä on käytössään seurakunnan puhelinnumero. Voit rohkeasti kääntyä heidän puoleensa kun haluaisit tietää, mitä sinua kiinnostavaa tapahtuu esimerkiksi Suoramalla, Kirkonkylällä, Havisevalla, Ruutanassa, Sahalahdella tai Vatialassa.

Sahalahti

Sahalahden seurakunta-alue netissä

Sahalahden seurakunta-alueen facebook-sivut

Sanni Pesonen, Sahalahden aluevastaava

p. 040 3098 129, aluevastaava.sahalahti@gmail.com

Hei! Olen alle viisi vuotta sitten sahalahtelaistunut, mutta välittömästi Sahalahteen rakastunut perheenäiti. Kangasalan seurakunnassa olen vaikuttanut vapaaehtoisena kymmenen vuoden ajan, ja kokemusta on lähes jokaiselta työalalta. Olen toiminut myös luottamustoimissa ja työntekijänäkin, joten tieto-taito onkin melko laaja. Otathan rohkeasti yhteyttä mieltä askarruttavissa asioissa, puhelimitse tai vaikka kassajonossa hihaa nykäisten, niin lähdetään yhdessä pohtimaan niitä eteenpäin!

Seppo Rinne,  Sahalahden aluevastaava

p. 0400 925 602, aluevastaava.sahalahti@gmail.com

Hei! Olen asunut Sahalahdella yli 20 vuotta. Olen mukana monissa sahalahtelaisissa yhdistyksissä ja pyrin pitämään yhteyttä seurakunnan ryhmiin Sahalahdella. Minulle voit soitella, jos sinulla on kysymyksiä, toiveita, ideoita, ruusuja tai risuja seurakunta-aluettamme koskien. Välitän tietoa eteenpäin ja yritän selvittää vastauksia kysymyksiin.

Suorama

Ville Keskinen, Suoraman aluevastaava

p. 040 3098 126, aluevastaava.suorama@gmail.com

Moikka suoramalaiset! Olen Ville Keskinen, paljasjalkainen suoramalainen, mutta nykyisin Huutijärven kylälle eksynyt yhden vaimon mies ja kahden pienen tytön isä. Kovinkaan kauas en Suoramalta ole kuitenkaan päässyt, vaan työskentelen edelleen alueella. Vapaaehtoistyön aluevastaavana haluan olla Sinun tukenasi ja apunasi löytämässä paikkaa seurakunnassa ja Taivaan Isän yhteydessä. Ota rohkeasti yhteyttä niin etsitään jokaiselle sopiva paikka palvella ja osallistua. Tuu ihmeessä mukaan!

Kirkonkylä

Päivi ja Juha Mansikka-aho, Kirkonkylän aluevastaavat

p. 040 3098 127, aluevastaava.kirkonkyla@gmail.com

Päivi ja Juha ovat toimineet pitkään aktiivisesti monessa eri roolissa seurakunnassa. Tällä hetkellä he vaikuttavat erityisesti Kangasalan kirkossa kokoontuvissa Majataloilloissa. Joskus paras tapa tutustua isossa seurakunnassa on tulla mukaan tekemään itse! Ota rohkeasti yhteyttä, Päivi ja Juha auttavat sinua mielellään löytämään itsellesi sopivan tavan osallistua.

Haviseva-Ruutana

Anne Tervahauta ja Sointu Kaikkonen, Haviseva-Ruutanan aluevastaavat

p.040 3098 125, aluevastaava.haviseva.ruutana@gmail.com

Havisevan ja Ruutanan aluevastaavan tehtävässä voimme olla raottamassa ovea seurakuntaan, ettei kenenkään tarvisi yksin yrittää ja puurtaa elämän monenlaisissa haasteissa. Meillä on täällä Suinulassa ja Ruutanassa muitakin, jotka haluamme toivottaa kaikki etsijät, epäilijät ja “ensiapua” tarvitsevat mukaan (”Rukola” löytyy Siitamantien “hälytysnumerosta” 112!).  Myös Ruutanan seurakuntakodissa ja kodeissa kokoontuu piirejä ja on toimintaa, johon olet tervetullut. Tai voisitko juuri sinä pitää vaikka pyhäkoulua, vetää lapsille kokkikerhoa tai tehdä jotain, minkä koet itsellesi tärkeäksi ja omimmaksi?

Tuetaan toinen toisiamme kaiken maailman ja oman elämän myllerrysten keskellä! Älä jää yksin vaan tule mukaan keskeneräisten joukkoon!

Haviseva-Ruutanan kausiesitteen löydät täältä. Selaile kolmannelle ja neljännelle sivulle! Tervetuloa mukaan!

Vatialan porukka

Voit tutustua Vatialan kausiesitteeseen täällä. Selaile kolmannelle ja neljännelle sivulle!

Vatialassa ei tällä hetkellä toimi omaa aluevastaavaa. Vatialan toiminnasta saat parhaiten tietoa ottamalla yhteyttä suoraan työntekijöihin.

• Merja Laaksonen tietää lastenohjelmasta, Vatialan kerhopuhelin p. 040 3098 060
  • Eveliina Sydänlähde tietää aikuisille suunnatusta ohjelmasta, p. 040 3098117
  • Johanna Raitanen vastaa ikäihmisille suunnatuista diakonian kyläkerhoista. p 040 3098 043

Lämpimästi tervetuloa mukaan!