Rukous - Sydämen puhetta Jumalalle

Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon.
Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa.
(Fil. 4:6–7)

Yhteiset rukoushetket

Rukoilla voi ääneen yhdessä muiden kanssa tai sanattomasti itsekseen.

Hanna-rukouspiiri
Kansainvälisen, kristittyjen yhteisen Hanna-työn rukouspiiri kaikenikäisille naisille kerran kuukaudessa. Rukoilemme yhdessä sekä kansainvälisen Hanna-työn että omien rukousaiheiden puolesta. Hanna-piiri kokoontuu Kahvila seurahuoneella sunnuntaisin klo 17.30. Toiminta jatkuu kesätauon jälkeen.

Keskiviikon aamurukoushetki
Kangasalan kirkossa klo 8.30-8.50. Ke 4.1. alkaen.

Kotien rukousillat Ruutanassa
Tiedustelut Jyrki Mäkiö p. 040 508 3188.

Noste-ilta

Parittomien viikkojen tiistaina klo 18.30-21 Havisevan rukoushuoneella. Ylistystä, rukousta, iloa.

Yhteiskristillinen rukousaamu HERÄTYS

Torstaisin klo 9 Havisevan rukoushuoneella. Rukoillaan herätystä Kangasalle ja koko Suomeen torstaisin klo 9.
Tervetuloa mukaan availemaan silmiä!

Rukousklinikka

Havisevan rukoushuoneella tiistaisin klo 17. Kaipaatko kuuntelijaa, apua ja tukea elämän myrskyjen aallokoissa? Etsitkö tietä elämässä eteenpäin? Vaivaako tyhjyys ja elämän tarkoituksettomuus? Oli tilanteesi mikä tahansa, TULE! Seurakunnan vapaaehtoiset haluavat palvella sinua ja rukoilla puolestasi!

rukoilijat