Raamattuluento kirkkovuoden teksteistä

Nuorisotila Parkki

Viikoittainen raamattuluento on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu, kansantajuinen ja antoisa tapa pureutua Raamattuun.

Pastori Marko Sagulinin johdolla syvennytään tulevan sunnuntain kirkkovuoden teksteihin. Luennot ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joten mukaan voi tulla yksittäisillä kerroillakin ilman aikaisempaa osallistumista. Syvällistä raamatuntuntemusta ei tarvita, mutta ahaa-elämyksiä on tarjolla konkareillekin.

Tilaisuus kestää tunnin, jolloin illasta on helppo varata aika luentoa varten. Paikkana toimii nuorisotila Parkki. (Puusepäntie 31, S-marketin yläkerta).

Luennot ovat kuultavissa jälkikäteen Youtubessa ja Kangasalan seurakunnan nettisivuilla: www.kangasalanseurakunta.fi/verkkokirkko/kotikirkkokanava

Luennon jälkeen on mahdollisuus hetken ajan jäädä keskustelemaan ja kyselemään. Jatkokysymyksiä voi esittää myös Nettipapin palstalla: www.nettipappi.net

Kahvila Seurahuone

Tervetuloa kesäkaffille!
Seurahuone on auki kesä-, heinä- ja elokuussa ke & to klo 10-14.

Lähetystuvan kirpputori, Ukinranta

Tuunaajan aarreaitta, perinteinen kirpputori.

Sulanderit Majaalahdentie 112

Pihaseurat Majaalahdessa

Kesäistä yhdessäoloa sanan, musiikin ja kahvittelun merkeissä.