Raamattuluento - Apostolien teot

Huutijärven seurakuntakoti

HUOM! POIKKEUKSELLINEN PAIKKA.
Viikoittainen raamattuluentosarja on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu, kansantajuinen mutta syvällinen tapa pureutua Raamattuun.

Pastori Marko Sagulin käsittelee luentosarjalla Apostolien tekoja kronologisessa järjestyksessä. Luennot ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joten mukaan voi tulla yksittäisillä kerroillakin ilman aikaisempaa osallistumista. Kukin tilaisuus kestää tunnin, jolloin illasta on helppo varata aika luentoa varten.

Paikkana toimii nuorisotila Parkin remontin ajan Huutijärven seurakuntakoti.

Luennot ovat kuultavissa jälkikäteen Youtubessa ja Kangasalan seurakunnan nettisivuilla: www.kangasalanseurakunta.fi/verkkokirkko/kotikirkkokanava

Luennon jälkeen on mahdollisuus hetken ajan jäädä keskustelemaan ja kyselemään. Jatkokysymyksiä voi esittää myös Nettipapin palstalla: www.nettipappi.net

Kangasalan kirkko

Pappi tavattavissa ennen jumalanpalvelusta

Tule, kun kaipaat kuuntelijaa, haluat keskustella papin kanssa tai haluat ripittäytyä.

Kuhmalahden kirkko

Messu

Kuhmalahden kirkossa vierailee Hämeen ev. lut. Kansanlähetyksen piirijohtaja Ilkka Päiväsaari.