Kangasalan kirkko

Loppiaisen "nojatuolikirkko" lähettää meidät uuteen vuoteen.

Tietäjät saapuivat kunnioittamaan vastasyntynyttä juutalaisten kuningasta kaukaa idästä. Loppiaisen messussa kokoonnumme kirkon keskiristille nojatuolikirkon hengessä keskustelemaan päivän evankeliumista ja lähestystyöstä yhdessä pappi Riikka Hämäläisen ja messuryhmäläisten Marja-Liisa Mäsän, Heikki Hinkan ja Jorma Laurilan kanssa. Musiikista vastaavat kanttori Jukka Heroja ja viulisti Johanna Mattila. Avustavana pappina Elina Oksanen.

Kolehti kerätään evankelioimistyöhön Aasiassa Suomen Lähetysseuran kautta. Kolehdin tuotolla tuetaan mm. raamattukirjekoulua Pakistanissa. Kirjekurssi on turvallinen tapa tutustua kristinuskon perusteisiin maassa, jossa lainsäädäntö ei suojaa vähemmistöuskontoja.

Pappi tavattavissa ennen jumalanpalvelusta

Tule, kun kaipaat kuuntelijaa, haluat keskustella papin kanssa tai haluat ripittäytyä.

Vietämme seurakunnan juhlaa!

Sahalahden seurakuntatalo

Eväsmessu

Opetusta, hyvää musiikkia, todistuksia elävästä elämästä. Yhteyttä rukouksessa, ehtoollispöydässä ja kahvikupin ääressä.
Puhujana Petri Karaksela, musiikista vastaavat Petri ja Hanne Karaksela. Lämpimästi tervetuloa.